,, ,

MARMARİS'TE 23 NİSAN COŞKUSU UÇURTMA ŞENLİĞİYLE BAŞLADI

Yaşam 16.04.2022 - 15:21, Güncelleme: 16.04.2022 - 15:21 80569+ kez okundu.
 

MARMARİS'TE 23 NİSAN COŞKUSU UÇURTMA ŞENLİĞİYLE BAŞLADI

MARMARİS'TE 23 NİSAN COŞKUSU UÇURTMA ŞENLİĞİYLE BAŞLADI
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, uçurtma şenliği ile başladı. Marmaris Belediyesi ve ÇYDD’nin düzenlediği şenlikte uçurtmalar gökyüzüyle buluştu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Marmaris’i sarmaya başladı. Marmaris Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Marmaris Şubesi’nin düzenlediği uçurtma şenliğinde onlarca uçurtma gökyüzü ile buluştu. Türkmenistan Parkı’nda düzenlenen şenliğe Marmarisliler yoğun ilgi gösterdi. Şenlikte aileler çocuklarıyla birlikte uçurtma uçurmanın sevincini yaşarken, gökyüzü rengarenk uçurtmalarla bezendi. Yapılan etkinlikle ilgili bilgi veren ÇYDD Marmaris Şube Başkanı Gülhan Tuna, 23 Nisan haftasına girerken bayram coşkusunu yaşamak adına bu etkinliği organize ettiklerini söyledi. Tuna, “23 Nisan haftasında biraz nostalji amaçlı biraz eğlence amacıyla bu etkinliği düzenledik. Büyükleri ve çocukları bir araya getirmeyi düşündük. Çok da güzel oldu, katılan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
MARMARİS'TE 23 NİSAN COŞKUSU UÇURTMA ŞENLİĞİYLE BAŞLADI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, uçurtma şenliği ile başladı. Marmaris Belediyesi ve ÇYDD’nin düzenlediği şenlikte uçurtmalar gökyüzüyle buluştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Marmaris’i sarmaya başladı. Marmaris Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Marmaris Şubesi’nin düzenlediği uçurtma şenliğinde onlarca uçurtma gökyüzü ile buluştu. Türkmenistan Parkı’nda düzenlenen şenliğe Marmarisliler yoğun ilgi gösterdi.

Şenlikte aileler çocuklarıyla birlikte uçurtma uçurmanın sevincini yaşarken, gökyüzü rengarenk uçurtmalarla bezendi.

Yapılan etkinlikle ilgili bilgi veren ÇYDD Marmaris Şube Başkanı Gülhan Tuna, 23 Nisan haftasına girerken bayram coşkusunu yaşamak adına bu etkinliği organize ettiklerini söyledi. Tuna, “ 23 Nisan haftasında biraz nostalji amaçlı biraz eğlence amacıyla bu etkinliği düzenledik. Büyükleri ve çocukları bir araya getirmeyi düşündük. Çok da güzel oldu, katılan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.