,, ,

Mama Luma’dan sonbahar esintili yeni koleksiyon...

Moda 05.09.2022 - 13:29, Güncelleme: 05.09.2022 - 13:29 36469+ kez okundu.
 

Mama Luma’dan sonbahar esintili yeni koleksiyon...

Napa Vadisi’ndeki güllerden ilham aldı...
Napa Vadisi ’ndeki güllerden ilham aldı... Kız çocukları için tasarladığı sıra dışı kıyafetlerle kısa sürede favori çocuk giyim markalarından biri haline gelen Mama Luma yeni sonbahar-kış koleksiyonunu satışa sundu. Napa Vadis i’nin güllerinden esinlenen koleksiyon, bir kez daha güçlü desen ve renk kullanımıyla fark yaratıyor.   Sofistike tarzı ve masalsı tasarımlarıyla çocuk modasında kendi kulvarını yaratan Mama Luma sonbahar-kış sezonuna iddialı bir koleksiyonla giriş yapıyor. Napa Rose’da çocuk kıyafetlerinde alışık olmadığımız koyu tonları canlı yeşil, kırmızı ve pembe renk detaylarıyla birleştiren marka, bu sezon da yenilikçi çizgisini korumayı başarıyor.
Napa Vadisi’ndeki güllerden ilham aldı...
Napa Vadisi ’ndeki güllerden ilham aldı...
Kız çocukları için tasarladığı sıra dışı kıyafetlerle kısa sürede favori çocuk giyim markalarından biri haline gelen Mama Luma yeni sonbahar-kış koleksiyonunu satışa sundu. Napa Vadis i’nin güllerinden esinlenen koleksiyon, bir kez daha güçlü desen ve renk kullanımıyla fark yaratıyor.
 
Sofistike tarzı ve masalsı tasarımlarıyla çocuk modasında kendi kulvarını yaratan Mama Luma sonbahar-kış sezonuna iddialı bir koleksiyonla giriş yapıyor. Napa Rose’da çocuk kıyafetlerinde alışık olmadığımız koyu tonları canlı yeşil, kırmızı ve pembe renk detaylarıyla birleştiren marka, bu sezon da yenilikçi çizgisini korumayı başarıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.