,, ,

Mama Luma Snow Moon Koleksiyonuyla kışa özel şıklık

Moda 08.11.2022 - 14:30, Güncelleme: 08.11.2022 - 14:30 29935+ kez okundu.
 

Mama Luma Snow Moon Koleksiyonuyla kışa özel şıklık

Mama Luma Snow Moon Koleksiyonuyla kışa özel şıklık
Lüks çocuk giyimin trend markası Mama Luma , kış mevsimine yönelik Snow Moon koleksiyonunda özel tasarımları bir araya getirdi. Blonde filminin galasında minik yıldız Lily Fisher’ın kırmızı halıda giydiği elbisenin de yer aldığı koleksiyon, lacivert ve gümüş renkli baskıların, yıldızların ve tüylerin uyumuyla dikkat çekiyor.   Mama Luma, Snow Moon koleksiyonuyla kış mevsime merhaba diyor. Lacivert ve gümüş rengindeki özel baskıların, yıldızlar, tüyler ve volanların dokunuşuyla stil yaratan koleksiyonda parti elbiselerinin zarif şifon detayları öne çıkıyor. Marilyn Monroe’nun küçüklüğünü canlandıran minik yıldız Lily Fisher ’ın “Silver Ruffle Sleeve Marilyn Dress” elbisesiyle kırmızı halıda tercihi de olan Snow Moon koleksiyonu zarif ve sofistike bir görünüm vaat ediyor.   Kış mevsimine uygun şıklık  Desenlerin ve eşsiz renklerin hâkimiyetindeki tasarımların yer aldığı koleksiyonda mavi, siyah, gümüş, gri ve beyaz ağırlıklı 21 parça yer alıyor. Elbiselerin ağırlıklı olduğu koleksiyon ayakkabı, ceket, etek, pantolon ve bluzlarıyla konfor ve stili bir araya getiriyor.    Mama Luma’nın ürünlerine internet mağazasının yanı sıra Galataport mağazası ve Beymen mağazalarından ulaşılabiliyor.
Mama Luma Snow Moon Koleksiyonuyla kışa özel şıklık

Lüks çocuk giyimin trend markası Mama Luma , kış mevsimine yönelik Snow Moon koleksiyonunda özel tasarımları bir araya getirdi. Blonde filminin galasında minik yıldız Lily Fisher’ın kırmızı halıda giydiği elbisenin de yer aldığı koleksiyon, lacivert ve gümüş renkli baskıların, yıldızların ve tüylerin uyumuyla dikkat çekiyor.

 

Mama Luma, Snow Moon koleksiyonuyla kış mevsime merhaba diyor. Lacivert ve gümüş rengindeki özel baskıların, yıldızlar, tüyler ve volanların dokunuşuyla stil yaratan koleksiyonda parti elbiselerinin zarif şifon detayları öne çıkıyor. Marilyn Monroe’nun küçüklüğünü canlandıran minik yıldız Lily Fisher ’ın “Silver Ruffle Sleeve Marilyn Dress” elbisesiyle kırmızı halıda tercihi de olan Snow Moon koleksiyonu zarif ve sofistike bir görünüm vaat ediyor.

 

Kış mevsimine uygun şıklık 

Desenlerin ve eşsiz renklerin hâkimiyetindeki tasarımların yer aldığı koleksiyonda mavi, siyah, gümüş, gri ve beyaz ağırlıklı 21 parça yer alıyor. Elbiselerin ağırlıklı olduğu koleksiyon ayakkabı, ceket, etek, pantolon ve bluzlarıyla konfor ve stili bir araya getiriyor. 

 

Mama Luma’nın ürünlerine internet mağazasının yanı sıra Galataport mağazası ve Beymen mağazalarından ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.