,, ,

MAKSU’dan şık lansman

İş Dünyası 28.12.2022 - 11:56, Güncelleme: 28.12.2022 - 11:56 43826+ kez okundu.
 

MAKSU’dan şık lansman

MAKSU’dan şık lansman
MASS Konfeksiyon çatısı altında Bursa ’dan dünyaya açılan bir giyim markası olma yolunda ilk adımını atan MAKSU Bursa mağazasının açılışı cemiyet hayatının seçkin isimlerini bir araya getirdi. Dünyanın en önemli tekstil markalarına üretim yapan bir fabrika olarak kurulan MASS Konfeksiyon, 2018 yılında üretimdeki uzun yıllara dayanan tecrübesini yeni markası Maksu ile taçlandırdı. Dünyanın en önemli tekstil markalarına üretim yapan bir fabrika olarak kurulan MASS Konfeksiyon, 2018 yılında üretimdeki uzun yıllara dayanan tecrübesini bir marka ile taçlandırmaya karar verdi. MAKSU adıyla kalıcı stil adına kurulan, modanın trendlerin çok daha ötesinde bir sanat olduğunu düşünen kadınlara yönelik olarak kurulan marka, zamansız stilin bayraktarlığını yapıyor. İlk mağazasını Madrid’te açan ve İstanbul’da çeşitli satış noktaları ve shopmaksu.com aracılığıyla kadınların gardırobuna ulaşan MAKSU , Bursa ’daki mağazasını ise MASS Konfeksiyon’un Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasının bünyesinde hizmete açtı. MAKSU ’nun Bursa mağaza açılışı cemiyet hayatının seçkin isimlerinin yanısıra markayla bir işbirliğine imza atan Yonca Ebuzziya ’yı ağırladı. Marka kurucuları Makbule ve Mehmet Aksu ’nun kusursuz ev sahipliğinde gerçekleşen açılış ve lansmanda konuklar gün boyu alışveriş yapmanın keyfini çıkardılar. MAKSU HAKKINDA Kendine has çizgisindeki, yüksek kalitede kumaşlardan üretilen lüks tasarımlarını erişilebilir kılan bir marka olan MAKSU , tek bir tarz ve an için değil; her anın kadınları için tasarım yapma hedefiyle yola çıkıyor. MAKSU’da moda trendlerin çok ötesinde: Kumaş, işçilik ve renk seçimi tüm MAKSU tasarımlarının özünü oluştururken koleksiyonlar; ipek ağırlıklı ve İtalyan menşeli kumaşlar, el işçiliği ve özenli üretim gibi temeller üzerinde yükseliyor. MAKSU günün farklı anlarında farklı kadınlara yarenlik etmek için yola çıkıyor...
MAKSU’dan şık lansman

MASS Konfeksiyon çatısı altında Bursa ’dan dünyaya açılan bir giyim markası olma yolunda ilk adımını atan MAKSU Bursa mağazasının açılışı cemiyet hayatının seçkin isimlerini bir araya getirdi.


Dünyanın en önemli tekstil markalarına üretim yapan bir fabrika olarak kurulan MASS Konfeksiyon, 2018 yılında üretimdeki uzun yıllara dayanan tecrübesini yeni markası Maksu ile taçlandırdı. Dünyanın en önemli tekstil markalarına üretim yapan bir fabrika olarak kurulan MASS Konfeksiyon, 2018 yılında üretimdeki uzun yıllara dayanan tecrübesini bir marka ile taçlandırmaya karar verdi. MAKSU adıyla kalıcı stil adına kurulan, modanın trendlerin çok daha ötesinde bir sanat olduğunu düşünen kadınlara yönelik olarak kurulan marka, zamansız stilin bayraktarlığını yapıyor. İlk mağazasını Madrid’te açan ve İstanbul’da çeşitli satış noktaları ve shopmaksu.com aracılığıyla kadınların gardırobuna ulaşan MAKSU , Bursa ’daki mağazasını ise MASS Konfeksiyon’un Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasının bünyesinde hizmete açtı. MAKSU ’nun Bursa mağaza açılışı cemiyet hayatının seçkin isimlerinin yanısıra markayla bir işbirliğine imza atan Yonca Ebuzziya ’yı ağırladı. Marka kurucuları Makbule ve Mehmet Aksu ’nun kusursuz ev sahipliğinde gerçekleşen açılış ve lansmanda konuklar gün boyu alışveriş yapmanın keyfini çıkardılar.


MAKSU HAKKINDA


Kendine has çizgisindeki, yüksek kalitede kumaşlardan üretilen lüks tasarımlarını erişilebilir kılan bir marka olan MAKSU , tek bir tarz ve an için değil; her anın kadınları için tasarım yapma hedefiyle yola çıkıyor. MAKSU’da moda trendlerin çok ötesinde: Kumaş, işçilik ve renk seçimi tüm MAKSU tasarımlarının özünü oluştururken koleksiyonlar; ipek ağırlıklı ve İtalyan menşeli kumaşlar, el işçiliği ve özenli üretim gibi temeller üzerinde yükseliyor. MAKSU günün farklı anlarında farklı kadınlara yarenlik etmek için yola çıkıyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.