,, ,

Luther: The Fallen Sun Filmi Netflix'te izleyiciyle buluşturacak

Tv-Dünyası 18.01.2023 - 17:35, Güncelleme: 18.01.2023 - 17:35 5980+ kez okundu.
 

Luther: The Fallen Sun Filmi Netflix'te izleyiciyle buluşturacak

Lift Filmi Netflix'te izleyiciyle buluşturacak
Ödüllü efsanevi dizinin devamı niteliğindeki Luther : The Fallen Sun filminde Idris Elba , John Luther karakteriyle yeniden karşımıza çıkıyor.  10 Mart 2023’de yayınlanacak filmde Idris Elba ’ya Cynthia Erivo, Andy Serkis ve Dermot Crowley eşlik ediyor. Korkunç bir seri katil Londra’ya dehşet saçarken, başarılı ama gözden düşmüş dedektif John Luther parmaklıklar arkasındadır. Zamanında yakalayamadığı siber psikopat şimdi onunla alay etmektedir ve Luther, yarım bıraktığı işi ne pahasına olursa olsun bitirmek için hapishaneden kaçmaya karar verir.
Lift Filmi Netflix'te izleyiciyle buluşturacak

Ödüllü efsanevi dizinin devamı niteliğindeki Luther : The Fallen Sun filminde Idris Elba , John Luther karakteriyle yeniden karşımıza çıkıyor. 

10 Mart 2023’de yayınlanacak filmde Idris Elba ’ya Cynthia Erivo, Andy Serkis ve Dermot Crowley eşlik ediyor.

Korkunç bir seri katil Londra’ya dehşet saçarken, başarılı ama gözden düşmüş dedektif John Luther parmaklıklar arkasındadır. Zamanında yakalayamadığı siber psikopat şimdi onunla alay etmektedir ve Luther, yarım bıraktığı işi ne pahasına olursa olsun bitirmek için hapishaneden kaçmaya karar verir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.