,, ,

Lia Shine Kaybettiği Babası İçin Yazdı!

Müzik 20.01.2023 - 12:49, Güncelleme: 20.01.2023 - 12:50 10512+ kez okundu.
 

Lia Shine Kaybettiği Babası İçin Yazdı!

Lia Shine Kaybettiği Babası İçin Yazdı!
1 milyondan fazla dinleyici sayısı ve 100 milyonu aşkın dinlenme sayıları ile rap müziğin yükselen yıldızı Lia Shine , ansızın kaybettiği babasına yazdığı yeni şarkısı ''Özür Dilerim''i Warner Music Türkiye etiketiyle takipçileriyle buluşturdu.   Şarkılarını yazıp bestelerken yaşadığı olaylardan esinlenen ve kişisel hikayelerini kağıda döken Lia Shine , Özür Dilerim şarkısında beklenmedik bir anda kaybettiği babasına karşı olan pişmanlıklarını kaleme alıyor.   Emo Rap türünün Türkiye'deki en önemli temsilcilerinden Lia Shine, bu şarkının kendisi için özel ve önemli bir yere sahip olduğunu ve kariyeri boyunca en çok hissederek yaptığı şarkının bu olduğunu dile getiriyor.   Sanatçı, şarkı ile ilgili duygularına şu sözleri ekliyor: ''Şarkı, babamı ansızın kaybedişim ve ona karşı olan pişmanlıklarımı zamanında dile getiremeyişimi anlatıyor. Alt yapı sanki benimle birlikte bir şeyler anlatıyor gibi. Emo Rap serüvenim boyunca en hissederek yaptığım şarkım.''   Lia Shine'ın yeni şarkısı ''Özür Dilerim'' Warner Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımda!  
Lia Shine Kaybettiği Babası İçin Yazdı!
1 milyondan fazla dinleyici sayısı ve 100 milyonu aşkın dinlenme sayıları ile rap müziğin yükselen yıldızı Lia Shine , ansızın kaybettiği babasına yazdığı yeni şarkısı ''Özür Dilerim''i Warner Music Türkiye etiketiyle takipçileriyle buluşturdu.
 
Şarkılarını yazıp bestelerken yaşadığı olaylardan esinlenen ve kişisel hikayelerini kağıda döken Lia Shine , Özür Dilerim şarkısında beklenmedik bir anda kaybettiği babasına karşı olan pişmanlıklarını kaleme alıyor.
 
Emo Rap türünün Türkiye'deki en önemli temsilcilerinden Lia Shine, bu şarkının kendisi için özel ve önemli bir yere sahip olduğunu ve kariyeri boyunca en çok hissederek yaptığı şarkının bu olduğunu dile getiriyor.
 
Sanatçı, şarkı ile ilgili duygularına şu sözleri ekliyor: ''Şarkı, babamı ansızın kaybedişim ve ona karşı olan pişmanlıklarımı zamanında dile getiremeyişimi anlatıyor. Alt yapı sanki benimle birlikte bir şeyler anlatıyor gibi. Emo Rap serüvenim boyunca en hissederek yaptığım şarkım.''
 
Lia Shine'ın yeni şarkısı ''Özür Dilerim'' Warner Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımda!
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.