,, ,

Kuruçeşme’nin Gözde İtalyanı Stefano’da Cemiyet Hayatını Bir Araya Getiren Davet

İş Dünyası 26.11.2022 - 15:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 15:18 38948+ kez okundu.
 

Kuruçeşme’nin Gözde İtalyanı Stefano’da Cemiyet Hayatını Bir Araya Getiren Davet

Kuruçeşme’nin Gözde İtalyanı Stefano’da Cemiyet Hayatını Bir Araya Getiren Davet
Ağustos ayında Kuruçeşme ’de kapılarını açan şef İsmet Saz ’ın sahibi olduğu İtalyan restoranı Stefano , kısa sürede cemiyet ve iş hayatının en sevilen restoranlarından bir oldu. Siren Ertan ve eşi Ersin Kayalar, yakın zamanda gerçekleşen doğum günlerini 25 Kasım Cuma akşamı Stefano Restoran’da yakın çevrelerine verdikleri özel bir davet ile kutladılar. Davette Siren Ertan İstanbul ve Sinem Gümgor  Işık’ın kurucusu olduğu Mi Su Deco marklarının güçlerini birleştirerek yarattığı sofra takımlarının yeni koleksiyonu ‘HIVER’ misafirlere tanıtıldı. Davetlilerin Stefano’nun enfes menüsünü deneyimlediği akşam yemeğinde, Stefano’nun ünlü şefi ve sahibi İsmet Saz davete özel bir menü hazırladı. Safranbolu’dan gelen elmas değerinde özel safran ile hazırlanan risotto, taze tortelloni, Capri stilinde çupra, mini cannoli gibi lezzetler damaklarda iz bıraktı. Davete katılanlar arasında Ebru Kohen , Zeynep Üstünel , Süleyman Orakçıoğlu , Merva – Cem Bilginer, Sedef Mehmet Ali Karamehmet, Nil Bentürk Uyguner gibi cemiyet hayatının sevilen isimleri yer aldı. 2004 yılından beri haute-couture tasarımları başta olmak üzere hazır giyim ve ev dekorasyonu koleksiyonlarıyla köklü bir marka olan Siren Ertan İstanbul ile ‘Benim evim senin evin’ anlamına gelen ‘Mi casa es su casa’ mottosuyla 2018 yılında kurulan ‘Mi Su Deco’ marka iş birliğinin üçüncü koleksiyonu ‘HIVER’in tanıtıldığı gece için özel bir masa hazırlandı. Siyah, beyaz ve altın renklerin kullanıldığı motiflerin zenginleştirdiği yemek takımı, kahve fincanları, puro küllükleri, tepsi gibi parçalardan oluşan şık, zarif ve kullanışlı koleksiyon davete gelen misafirlerden büyük beğeni topladı. Yeni yıl heyecanı yaklaşırken şık ve kalabalık yılbaşı sofralarında fark yaratmak isteyenler göz alıcı ‘HIVER’ koleksiyonu ile tanıştıkları için çok mutlu oldular. Pernod Ricard, ADCO ve Prodom Şarapçılık’ın değerli katkılarıyla güzelleştirdiği davete, ‘HIVER’ koleksiyonuna ait minik vazolara yaptığı şık aranjmanlar ile İstanbul Çiçekleri renk kattı. Siren Ertan İstanbul Hakkında Stili ile her zaman fark yaratan tasarımcı Siren Ertan, 2004 yılında markası Siren Ertan ISTANBUL ve haute-couture atölyesini kurdu. O zamandan bugüne her yaştan ve her mevkiden kadınları giydirmekte, ulusal ve uluslararası markalarla özel iş birlikleri ve projeler gerçekleştirmekte, www.sirenertanistanbul.com alışveriş sitesi, seçkin satış noktaları ve Çeşme/Alaçatı mağazası ile de büyümeye devam etmektedir. Mi Su Deco Hakkında Kalabalık sofralar insanlar için; en mutlu ve özel anların yaşandığı, sohbetin, muhabbetin ve eğlencenin eksik olmadığı, geriye unutulmaz anıların bırakıldığı vazgeçilmez bir alışkanlıktır. ‘Benim evim senin evin’ anlamına gelen ‘Mi casa es su casa’ mottosuyla 2018 yılında kurulan ‘Mi Su Deco’; her zaman barışçıl, refah dolu, bilge ve sağlıklı bir dünyada bereketli sofralarda yer almayı amaçlıyor. Mi Su Deco, birbirinden özel tasarlanmış renkli desenli ürünleriyle sofralarınızda ve evlerinizde anlamlı bir şıklık yaratıyor.
Kuruçeşme’nin Gözde İtalyanı Stefano’da Cemiyet Hayatını Bir Araya Getiren Davet

Ağustos ayında Kuruçeşme ’de kapılarını açan şef İsmet Saz ’ın sahibi olduğu İtalyan restoranı Stefano , kısa sürede cemiyet ve iş hayatının en sevilen restoranlarından bir oldu. Siren Ertan ve eşi Ersin Kayalar, yakın zamanda gerçekleşen doğum günlerini 25 Kasım Cuma akşamı Stefano Restoran’da yakın çevrelerine verdikleri özel bir davet ile kutladılar. Davette Siren Ertan İstanbul ve Sinem Gümgor  Işık’ın kurucusu olduğu Mi Su Deco marklarının güçlerini birleştirerek yarattığı sofra takımlarının yeni koleksiyonu ‘HIVER’ misafirlere tanıtıldı.

Davetlilerin Stefano’nun enfes menüsünü deneyimlediği akşam yemeğinde, Stefano’nun ünlü şefi ve sahibi İsmet Saz davete özel bir menü hazırladı. Safranbolu’dan gelen elmas değerinde özel safran ile hazırlanan risotto, taze tortelloni, Capri stilinde çupra, mini cannoli gibi lezzetler damaklarda iz bıraktı. Davete katılanlar arasında Ebru Kohen , Zeynep Üstünel , Süleyman Orakçıoğlu , Merva – Cem Bilginer, Sedef Mehmet Ali Karamehmet, Nil Bentürk Uyguner gibi cemiyet hayatının sevilen isimleri yer aldı.

2004 yılından beri haute-couture tasarımları başta olmak üzere hazır giyim ve ev dekorasyonu koleksiyonlarıyla köklü bir marka olan Siren Ertan İstanbul ile ‘Benim evim senin evin’ anlamına gelen ‘Mi casa es su casa’ mottosuyla 2018 yılında kurulan ‘Mi Su Deco’ marka iş birliğinin üçüncü koleksiyonu ‘HIVER’in tanıtıldığı gece için özel bir masa hazırlandı. Siyah, beyaz ve altın renklerin kullanıldığı motiflerin zenginleştirdiği yemek takımı, kahve fincanları, puro küllükleri, tepsi gibi parçalardan oluşan şık, zarif ve kullanışlı koleksiyon davete gelen misafirlerden büyük beğeni topladı. Yeni yıl heyecanı yaklaşırken şık ve kalabalık yılbaşı sofralarında fark yaratmak isteyenler göz alıcı ‘HIVER’ koleksiyonu ile tanıştıkları için çok mutlu oldular.

Pernod Ricard, ADCO ve Prodom Şarapçılık’ın değerli katkılarıyla güzelleştirdiği davete, ‘HIVER’ koleksiyonuna ait minik vazolara yaptığı şık aranjmanlar ile İstanbul Çiçekleri renk kattı.


Siren Ertan İstanbul Hakkında
Stili ile her zaman fark yaratan tasarımcı Siren Ertan, 2004 yılında markası Siren Ertan ISTANBUL ve haute-couture atölyesini kurdu. O zamandan bugüne her yaştan ve her mevkiden kadınları giydirmekte, ulusal ve uluslararası markalarla özel iş birlikleri ve projeler gerçekleştirmekte, www.sirenertanistanbul.com alışveriş sitesi, seçkin satış noktaları ve Çeşme/Alaçatı mağazası ile de büyümeye devam etmektedir.
Mi Su Deco Hakkında
Kalabalık sofralar insanlar için; en mutlu ve özel anların yaşandığı, sohbetin, muhabbetin ve eğlencenin eksik olmadığı, geriye unutulmaz anıların bırakıldığı vazgeçilmez bir alışkanlıktır. ‘Benim evim senin evin’ anlamına gelen ‘Mi casa es su casa’ mottosuyla 2018 yılında kurulan ‘Mi Su Deco’; her zaman barışçıl, refah dolu, bilge ve sağlıklı bir dünyada bereketli sofralarda yer almayı amaçlıyor. Mi Su Deco, birbirinden özel tasarlanmış renkli desenli ürünleriyle sofralarınızda ve evlerinizde anlamlı bir şıklık yaratıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.