,, ,

Kurtlar Vadisi Disney Plus'a mı satıldı?

Tv-Dünyası 23.01.2023 - 14:25, Güncelleme: 23.01.2023 - 14:28 6498+ kez okundu.
 

Kurtlar Vadisi Disney Plus'a mı satıldı?

Kurtlar Vadisi Disney Plus'a mı satıldı?
Kurtlar Vadisi diziyle ilgili sosyal medyada yayılan haber heyecan yarattı. Peki bu iddia doğru mu? Necati Şaşmaz 'in geçen yıl sonunda usta müzisyen Mazhar Alanson'un TRT Müzik'te yayınlanan sohbet programında efsane dizi "Kurtlar Vadisi"yle ilgili yaptiğı açıklama 2015 yılından beri projeyi bekleyen seyircileri umutlandırmıştı. Şaşmaz açıklamasında diziyi tekrar çekmek için hazırlik aşamasında olduğunu belirterek "Sanırim ocak ayını görürüz. Dizide 397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi... Nasipse olacak" dedi.Bu açıklamanın ardından son dönemde"Kurtlar Vadisi" efsanesinin Disney Plus tarafından satın alındığı haberi sosyal medyada yayılmaya başladı. Fanları heyecanlandıran bu iddiay araştırdım ancak bu iddianın da asılsız olduğunu öğrendim.
Kurtlar Vadisi Disney Plus'a mı satıldı?

Kurtlar Vadisi diziyle ilgili sosyal medyada yayılan haber heyecan yarattı. Peki bu iddia doğru mu?


Necati Şaşmaz 'in geçen yıl sonunda usta müzisyen Mazhar Alanson'un TRT Müzik'te yayınlanan sohbet programında efsane dizi "Kurtlar Vadisi"yle ilgili yaptiğı açıklama 2015 yılından beri projeyi bekleyen seyircileri umutlandırmıştı.


Şaşmaz açıklamasında diziyi tekrar çekmek için hazırlik aşamasında olduğunu belirterek "Sanırim ocak ayını görürüz. Dizide 397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi... Nasipse olacak" dedi.Bu açıklamanın ardından son dönemde"Kurtlar Vadisi"
efsanesinin Disney Plus tarafından satın alındığı haberi sosyal medyada yayılmaya başladı.

Fanları heyecanlandıran bu iddiay araştırdım ancak bu iddianın da asılsız olduğunu
öğrendim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.