,, ,

Kraliçe dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu

Tv-Dünyası 13.01.2023 - 10:47, Güncelleme: 13.01.2023 - 10:49 5592+ kez okundu.
 

Kraliçe dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu

Kraliçe dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu
Kraliçe dizi si için Burcu Özberk 'e teklif gitmişti. Kraliçe dizisinin başrol oyuncuları merak konusuydu. Uzun soluklu dizilerinin güzel ve başarılı yıldızı Burcu Özberk ’e Kanal D ’de ekrana gelecek “ Kraliçe ” dizisi için teklif gitmişti. Mednova ’nın yapımcılığımı üstlendiği Queen Sugar dizisinden uyarlanan projeye Özberk evet dedi. Güzel oyuncuya başrolde Gökhan Alkan eşlik edecek. Ünlü bir basketbolcunun adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konu olan Kraliçe ’nin yönetmeni henüz belli değil.
Kraliçe dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu
Kraliçe dizi si için Burcu Özberk 'e teklif gitmişti.
Kraliçe dizisinin başrol oyuncuları merak konusuydu. Uzun soluklu dizilerinin güzel ve başarılı yıldızı Burcu Özberk ’e Kanal D ’de ekrana gelecek “ Kraliçe ” dizisi için teklif gitmişti.
Mednova ’nın yapımcılığımı üstlendiği Queen Sugar dizisinden uyarlanan projeye Özberk evet dedi. Güzel oyuncuya başrolde Gökhan Alkan eşlik edecek. Ünlü bir basketbolcunun adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konu olan Kraliçe ’nin yönetmeni henüz belli değil.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.