,, ,

Kozlu ( Lamponia) köyünde Bebek Resort Açıldı

Seyahat 19.11.2022 - 12:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 15:05 21992+ kez okundu.
 

Kozlu ( Lamponia) köyünde Bebek Resort Açıldı

Kozlu ( Lamponia) köyünde Bebek Resort Açıldı
ilk ileri dönüşüm  (upcycling) oteli olan Bebek Resort Assos' da açıldı. Hukukçu İş İnsanı Özgür Meriç Turan yeni projeleri olan Bebek Resort hakkında kısa bilgiler paylaştı sözlerine şu şekilde devam eden Turan : Adını İstanbul' un Bebek Semtinden alan Assos Turizm Bölgesinin ilk ileri dönüşüm ( upcycling), oteli olan Bebek Resort isimli tesisimiz  Kozlu ( Lamponia ) köyünde bulunmaktadır.  Eskilere değer katarak  ileri dönüşüm ve kaynakların verimli kullanımı konusunda bilinç oluşturmak, atıkların değerlendirilerek tekrar kullanıma kazandırılabileceğini sanat ve tasarım aracılığıyla göstermek ve her türlü dönüşümün sürdürülebilir çevresel faydalarına dikkat çekmek için  97,5 metrekare 3.derece sit alanı olan imarlı bir alanda yıkık bir taş evin taşları çevre duvarı yapımında, trafikte kullanılamayacak durumda olan minibüsler  yatma ünitesi kullanımında, bir cruise geminin kaptan kamerası restorasyon ile banyo olarak,  sanayi tipi bir buzdolabı loundry hizmeti sunumunda, köy merkezinde deniz manzaralı ve oldukça sevimli bu şirin otelimizi bitirmis bulunuyoruz.  Aynı köy icinde  3,349 metrekare arazi icinde yine bir upcycling tasarımı olan Bebek Resort Bahçe konseptini de tamamlamış durumdayız.  Yine Kozlu Köyü sahilindeki küçük bir koyda eski pavilyonlardan  restore edilen Bebek Resort Loca da  baharda hizmete hazır olacaktır.  Var olan kaynakları iyileştirmenin ve sürdürülebilir kılmanın gelecekte insanlığa tek çare olabileceği düşüncesi bizi Bebek Resort Assos' da buluşturmuştur da diyebiliriz. Bölge turizminde  bir ilk ileri dönüşüm ( upcycling)  eseri olan otelimize siz kıymetli misafirlerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.  diyerek Özgür Meriç Turan sözlerini tamamladı.
Kozlu ( Lamponia) köyünde Bebek Resort Açıldı

ilk ileri dönüşüm  (upcycling) oteli olan Bebek Resort Assos' da açıldı.

Hukukçu İş İnsanı Özgür Meriç Turan yeni projeleri olan Bebek Resort hakkında kısa bilgiler paylaştı sözlerine şu şekilde devam eden Turan :

Adını İstanbul' un Bebek Semtinden alan Assos Turizm Bölgesinin ilk ileri dönüşüm ( upcycling), oteli olan Bebek Resort isimli tesisimiz  Kozlu ( Lamponia ) köyünde bulunmaktadır. 
Eskilere değer katarak  ileri dönüşüm ve kaynakların verimli kullanımı konusunda bilinç oluşturmak, atıkların değerlendirilerek tekrar kullanıma kazandırılabileceğini sanat ve tasarım aracılığıyla göstermek ve her türlü dönüşümün sürdürülebilir çevresel faydalarına dikkat çekmek için 
97,5 metrekare 3.derece sit alanı olan imarlı bir alanda yıkık bir taş evin taşları çevre duvarı yapımında, trafikte kullanılamayacak durumda olan minibüsler  yatma ünitesi kullanımında, bir cruise geminin kaptan kamerası restorasyon ile banyo olarak,  sanayi tipi bir buzdolabı loundry hizmeti sunumunda, köy merkezinde deniz manzaralı ve oldukça sevimli bu şirin otelimizi bitirmis bulunuyoruz. 

Aynı köy icinde  3,349 metrekare arazi icinde yine bir upcycling tasarımı olan Bebek Resort Bahçe konseptini de tamamlamış durumdayız. 

Yine Kozlu Köyü sahilindeki küçük bir koyda eski pavilyonlardan  restore edilen Bebek Resort Loca da  baharda hizmete hazır olacaktır. 

Var olan kaynakları iyileştirmenin ve sürdürülebilir kılmanın gelecekte insanlığa tek çare olabileceği düşüncesi bizi Bebek Resort Assos' da buluşturmuştur da diyebiliriz.

Bölge turizminde  bir ilk ileri dönüşüm ( upcycling)  eseri olan otelimize siz kıymetli misafirlerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.  diyerek Özgür Meriç Turan sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.