,, ,

Konya'da 6 bin 220 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Asayiş 03.02.2023 - 15:59, Güncelleme: 03.02.2023 - 16:01 5924+ kez okundu.
 

Konya'da 6 bin 220 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Konya'da 6 bin 220 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
Konya 'da 6 bin 220 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Karatay Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kentte akaryakıt kaçakçılığı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Polis ekipleri, merkez Karatay ilçesi BÜSAN Sanayi Sitesi'nde akaryakıt aktarımı yapıldığı sırada kaçakçılara suçüstü yaptı. Kamyonların kasasına yerleştirilen akaryakıt depolarında 6 bin 220 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Konya'da 6 bin 220 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Konya 'da 6 bin 220 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Karatay Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kentte akaryakıt kaçakçılığı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Polis ekipleri, merkez Karatay ilçesi BÜSAN Sanayi Sitesi'nde akaryakıt aktarımı yapıldığı sırada kaçakçılara suçüstü yaptı.

Kamyonların kasasına yerleştirilen akaryakıt depolarında 6 bin 220 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.