,, ,

Konya Valiliğinden "kar" uyarısı

Gündem 05.02.2023 - 18:50, Güncelleme: 05.02.2023 - 18:50 5425+ kez okundu.
 

Konya Valiliğinden "kar" uyarısı

Konya Valiliğinden "kar" uyarısı
Konya Valiliği, kentte etkili olan kar nedeniyle yaşanabilecek aksaklıklara karşı tedbirli olunması uyarısında bulundu. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi: "İlimizde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olması önem arz etmektedir." Öte yandan, Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, trafikte oluşabilecek aksamalara karşı karla mücadele çalışmalarına başladı. Yağışların gece boyu ve yarın da sürmesi bekleniyor. Kar yağışı sebebiyle mal ve can kaybına yol açabilecek kazaları engellemek amacıyla, Konya-Beyşehir kara yolu, Konya çıkışında Köyceğiz kavşağından, Beyşehir çıkışında ise Başarakavak Mahallesi kavşağından itibaren çekici türü araçlara kapatıldı. Yoğun kar yağışı ve sis nedeniyle Seydişehir-Antalya kara yolunda da çekici türü araçların geçişine izin verilmiyor.
Konya Valiliğinden "kar" uyarısı

Konya Valiliği, kentte etkili olan kar nedeniyle yaşanabilecek aksaklıklara karşı tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

"İlimizde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olması önem arz etmektedir."

Öte yandan, Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, trafikte oluşabilecek aksamalara karşı karla mücadele çalışmalarına başladı.

Yağışların gece boyu ve yarın da sürmesi bekleniyor.

Kar yağışı sebebiyle mal ve can kaybına yol açabilecek kazaları engellemek amacıyla, Konya-Beyşehir kara yolu, Konya çıkışında Köyceğiz kavşağından, Beyşehir çıkışında ise Başarakavak Mahallesi kavşağından itibaren çekici türü araçlara kapatıldı.

Yoğun kar yağışı ve sis nedeniyle Seydişehir-Antalya kara yolunda da çekici türü araçların geçişine izin verilmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.