,, ,

Kılıçdaroğlu, Adana'da depremden etkilenen bölgede incelemede bulundu

Gündem 07.02.2023 - 15:15, Güncelleme: 07.02.2023 - 15:15 4803+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu, Adana'da depremden etkilenen bölgede incelemede bulundu

Kılıçdaroğlu, Adana'da depremden etkilenen bölgede incelemede bulundu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Adana 'da depremden etkilenen ve arama kurtarma çalışması süren bölgede inceleme yaptı. Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş 'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden zarar gören kente geldi. Çukurova ilçesindeki Yurt Mahallesi 'nde yıkılan apartmanın enkazında yürütülen çalışmayı inceleyen Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve ilgililerden bilgi aldı. Beraberindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve partililerle bir süre çalışmaları takip eden Kılıçdaroğlu, daha sonra Hatay'a hareket etti.
Kılıçdaroğlu, Adana'da depremden etkilenen bölgede incelemede bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Adana 'da depremden etkilenen ve arama kurtarma çalışması süren bölgede inceleme yaptı.

Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş 'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden zarar gören kente geldi.

Çukurova ilçesindeki Yurt Mahallesi 'nde yıkılan apartmanın enkazında yürütülen çalışmayı inceleyen Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve ilgililerden bilgi aldı.

Beraberindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve partililerle bir süre çalışmaları takip eden Kılıçdaroğlu, daha sonra Hatay'a hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.