,, ,

Kayseri'de silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı

Asayiş 17.06.2022 - 18:58, Güncelleme: 17.06.2022 - 18:58 9028+ kez okundu.
 

Kayseri'de silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde silahlı saldırıda yaralanan 2 kişi tedavi altına alındı.
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde silahlı saldırıda yaralanan 2 kişi tedavi altına alındı. Sanayi Mahallesi Gazali Caddesi'nde A.Ç. (42) ile E.D. (24), henüz belirlenemeyen nedenle kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisin güvenlik önlemi aldığı bölgede, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerini yaptığı yaralılar, Kayseri Şehir Hastanesine kaldırıldı. Olayın ardından kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, olayda kullanılan 34 UP 4457 plakalı otomobili Barbaros Mahallesi Kaldırım Caddesi'nde terk edilmiş halde buldu. Olay Yeri İnceleme ekiplerince araç üzerinde inceme yapıldı. Polis, şüpheli ya da şüphelilerin başka bir araca binerek kaçtığını tespit etti.
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde silahlı saldırıda yaralanan 2 kişi tedavi altına alındı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde silahlı saldırıda yaralanan 2 kişi tedavi altına alındı.

Sanayi Mahallesi Gazali Caddesi'nde A.Ç. (42) ile E.D. (24), henüz belirlenemeyen nedenle kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polisin güvenlik önlemi aldığı bölgede, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerini yaptığı yaralılar, Kayseri Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, olayda kullanılan 34 UP 4457 plakalı otomobili Barbaros Mahallesi Kaldırım Caddesi'nde terk edilmiş halde buldu.

Olay Yeri İnceleme ekiplerince araç üzerinde inceme yapıldı. Polis, şüpheli ya da şüphelilerin başka bir araca binerek kaçtığını tespit etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.