,, ,

Katerina Ekşioğlu, Moda Dünyasındaki Hızlı Yükselişini Sürdürüyor

Moda 27.09.2022 - 11:40, Güncelleme: 27.09.2022 - 11:40 34353+ kez okundu.
 

Katerina Ekşioğlu, Moda Dünyasındaki Hızlı Yükselişini Sürdürüyor

Katerina Ekşioğlu, Moda Dünyasındaki Hızlı Yükselişini Sürdürüyor
Tasarımlarında zarafeti rahatlıkla buluşturan Katerina Ekşioğlu modaseverlerin beğenisini kazanırken; özgün tasarımlara imza atan moda markası, kısa sürede yakaladığı büyük yükselişle de dikkatleri üzerine topluyor. Aldığı eğitimlerin ardından moda dünyasına hızlı bir giriş yapan Katerina Ekşioğlu 2020 yılında kendi adını taşıyan markasını hayata geçirdi. 2022 yılında ise karakteristik kesimleri, net çizgileri, abartıdan uzak ve şık ayrıntılarıyla modaseverlerden tam not alan “ Pre Fall 2022” koleksiyonunu tasarım tutkunlarıyla buluşturan Katerina Ekşioğlu kısa sürede önemli bir başarı yakaladı. Sonraki dönemde yarattığı “Spring-Summer 2022” ve “Haute Couture 2022” koleksiyonlarıyla da sektörün seçkin markaları arasında anılmaya başlayan moda markası, benzersiz tasarımlarıyla yoğun talep görüyor. Katerina Ekşioğlu’nun Tasarımları Kısa Sürede Dünyaya Yayıldı Dünya standartlarındaki kalıpları ve her kadının vücut yapısına uygun şekilde tasarlanan ürünleriyle Katerina Ekşioğlu, bir yıl içerisinde yüksek bir ivme yakalarken; tasarımlara moda dünyasında şık, feminen ve sofistike olarak tanımlanan haute couture kalitesindeki ürünlere yer veren Gizia Gate’in Nişantaşı, Emaar Square, The Land Of Legends gibi mağazalarında satışa sunuldu. Modaseverlerin gözde giyim mağazası olan Adamo da Katerina Ekşioğlu tasarımlarına yoğun talepte bulunurken; İstanbul’daki Mandarin Oriental Hotel, Nişantaşı, Çırağan ve Galataport mağazalarında ürünlere yer verildi. Katerina Ekşioğlu her geçen gün modanın nabzını tutmaya ve yeni koleksiyonlarıyla dikkatleri üzerine toplamaya devam ederken; yakın zamanda da Adamo ’nun İngiltere mağazalarında moda tutkunlarıyla buluşmaya başladı. Kumaş Kalitesiyle Ön Plana Çıkıyor Katerina Ekşioğlu, göz alıcı tasarımlarının mottosunu şıklığın rahatlıkla buluşması olarak belirlerken; kıyafetlerin moda tutkunlarının ilgisini çekmesinin en önemli nedeni, kaliteli kumaş seçimi olarak görülüyor. Kalıcı niteliklere sahip kumaşların modern detaylarla işlendiği Katerina Ekşioğlu tasarımlarının önceliği ise kadınların hangi bedende olurlarsa olsunlar kendilerini mutlu ve güzel hissetmeleri oluyor.   
Katerina Ekşioğlu, Moda Dünyasındaki Hızlı Yükselişini Sürdürüyor

Tasarımlarında zarafeti rahatlıkla buluşturan Katerina Ekşioğlu modaseverlerin beğenisini kazanırken; özgün tasarımlara imza atan moda markası, kısa sürede yakaladığı büyük yükselişle de dikkatleri üzerine topluyor.

Aldığı eğitimlerin ardından moda dünyasına hızlı bir giriş yapan Katerina Ekşioğlu 2020 yılında kendi adını taşıyan markasını hayata geçirdi. 2022 yılında ise karakteristik kesimleri, net çizgileri, abartıdan uzak ve şık ayrıntılarıyla modaseverlerden tam not alan “ Pre Fall 2022” koleksiyonunu tasarım tutkunlarıyla buluşturan Katerina Ekşioğlu kısa sürede önemli bir başarı yakaladı. Sonraki dönemde yarattığı “Spring-Summer 2022” ve “Haute Couture 2022” koleksiyonlarıyla da sektörün seçkin markaları arasında anılmaya başlayan moda markası, benzersiz tasarımlarıyla yoğun talep görüyor.

Katerina Ekşioğlu’nun Tasarımları Kısa Sürede Dünyaya Yayıldı

Dünya standartlarındaki kalıpları ve her kadının vücut yapısına uygun şekilde tasarlanan ürünleriyle Katerina Ekşioğlu, bir yıl içerisinde yüksek bir ivme yakalarken; tasarımlara moda dünyasında şık, feminen ve sofistike olarak tanımlanan haute couture kalitesindeki ürünlere yer veren Gizia Gate’in Nişantaşı, Emaar Square, The Land Of Legends gibi mağazalarında satışa sunuldu.

Modaseverlerin gözde giyim mağazası olan Adamo da Katerina Ekşioğlu tasarımlarına yoğun talepte bulunurken; İstanbul’daki Mandarin Oriental Hotel, Nişantaşı, Çırağan ve Galataport mağazalarında ürünlere yer verildi. Katerina Ekşioğlu her geçen gün modanın nabzını tutmaya ve yeni koleksiyonlarıyla dikkatleri üzerine toplamaya devam ederken; yakın zamanda da Adamo ’nun İngiltere mağazalarında moda tutkunlarıyla buluşmaya başladı.

Kumaş Kalitesiyle Ön Plana Çıkıyor

Katerina Ekşioğlu, göz alıcı tasarımlarının mottosunu şıklığın rahatlıkla buluşması olarak belirlerken; kıyafetlerin moda tutkunlarının ilgisini çekmesinin en önemli nedeni, kaliteli kumaş seçimi olarak görülüyor. Kalıcı niteliklere sahip kumaşların modern detaylarla işlendiği Katerina Ekşioğlu tasarımlarının önceliği ise kadınların hangi bedende olurlarsa olsunlar kendilerini mutlu ve güzel hissetmeleri oluyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.