,, ,

Karaca’ya “Yılın İtibarlısı” Ödülü

İş Dünyası 23.01.2023 - 09:46, Güncelleme: 23.01.2023 - 09:46 40545+ kez okundu.
 

Karaca’ya “Yılın İtibarlısı” Ödülü

Karaca’ya “Yılın İtibarlısı” Ödülü
Sofra, mutfak, küçük ev aletleri, ev tekstili ve dekorasyon gibi geniş ürün yelpazesine sahip Karaca ; ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’’nde birinci olarak “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu.  Evde geçirilen her ana modern ve şık tasarımlarıyla değer katan Karaca, Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliği tarafından, “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırması sonuçlarına göre The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde kendi sektörünün birincisi oldu. Bu yıl 8.’si düzenlenen ödül töreninde Karaca adına ödülü alan Karaca Kıdemli Kreatif Servisler Müdürü Mert Keskincan “Kendi kategorimizde birinci olarak “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi olduğumuz için çok mutluyuz. Yıllardır Karaca markası olarak tüm Karacaseverler’in hayatlarına değer katmak için çalışıyoruz. Karaca olarak fark yaratan ürünlerimizle, sektöre kattığımız yeniliklere devam edeceğiz. Bu ödülü çalışma arkadaşlarım ve markamıza duydukları güven için tüm Karacaseverler adına alıyorum” dedi.  
Karaca’ya “Yılın İtibarlısı” Ödülü

Sofra, mutfak, küçük ev aletleri, ev tekstili ve dekorasyon gibi geniş ürün yelpazesine sahip Karaca ; ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’’nde birinci olarak “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu.

 Evde geçirilen her ana modern ve şık tasarımlarıyla değer katan Karaca, Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliği tarafından, “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırması sonuçlarına göre The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde kendi sektörünün birincisi oldu.

Bu yıl 8.’si düzenlenen ödül töreninde Karaca adına ödülü alan Karaca Kıdemli Kreatif Servisler Müdürü Mert Keskincan “Kendi kategorimizde birinci olarak “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi olduğumuz için çok mutluyuz. Yıllardır Karaca markası olarak tüm Karacaseverler’in hayatlarına değer katmak için çalışıyoruz. Karaca olarak fark yaratan ürünlerimizle, sektöre kattığımız yeniliklere devam edeceğiz. Bu ödülü çalışma arkadaşlarım ve markamıza duydukları güven için tüm Karacaseverler adına alıyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.