,, ,

İzmir'de terör operasyonlarında 5 kişi yakalandı

Gündem 30.06.2022 - 09:53, Güncelleme: 30.06.2022 - 09:53 4302+ kez okundu.
 

İzmir'de terör operasyonlarında 5 kişi yakalandı

İzmir'de terör örgütü PKK/KCK ile FETÖ operasyonlarında 5 şüpheli gözaltına alındı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 21-27 Haziran arasında yapılan operasyonlarda silahlı terör örgütü PKK/KCK-YPG/PYD'ye üye olmak suçundan haklarında yakalama kararı bulunan M.M. ve K.H'yi Buca ve Torbalı ilçelerinde düzenlediği baskınlarla yakaladı. Jandarma, silahlı terör örgütü FETÖ'ye üye olmak ve örgütsel faaliyetlerin devamı kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan A.Ş, M.S.K. ve T.U'yu da Buca Bornova ve Çiğli de gözaltına aldı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
İzmir'de terör örgütü PKK/KCK ile FETÖ operasyonlarında 5 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 21-27 Haziran arasında yapılan operasyonlarda silahlı terör örgütü PKK/KCK-YPG/PYD'ye üye olmak suçundan haklarında yakalama kararı bulunan M.M. ve K.H'yi Buca ve Torbalı ilçelerinde düzenlediği baskınlarla yakaladı.

Jandarma, silahlı terör örgütü FETÖ'ye üye olmak ve örgütsel faaliyetlerin devamı kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan A.Ş, M.S.K. ve T.U'yu da Buca Bornova ve Çiğli de gözaltına aldı.

Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.