,, ,

İyi hissettiren detaylar…

Moda 02.01.2023 - 10:10, Güncelleme: 02.01.2023 - 10:10 35830+ kez okundu.
 

İyi hissettiren detaylar…

İyi hissettiren detaylar…
Yeni yıl zihnen, ruhen ve bedenen yenilenmeye davet ediyor. Bu yenilenme bazı alışkanlıkları sorgulama anlamına geliyor. Son yıllarda gittikçe artan sayıda tüketici sürdürülebilir seçimlere yönelirken, bu eğilimin en heyecanlandırıcı etkisi modada yaşanıyor. Bu hassasiyeti Ecoworks koleksiyonuyla ortaya koyan YARGICI , dünyanın önde gelen botanik elyaf üreticisi Lenzing iş birliğiyle modaya doğanın dokunuşunu katıyor.    Sürdürülebilir modayı teşvik eden markalar, çevre dostu koleksiyonlarıyla modada sürdürülebilirliğin ayak izlerini büyütüyor. YARGICI , Ecoworks koleksiyonuyla bilinçli moda tüketicilerine doğallığın konforunu yaşatan seçenekler sunuyor. Lenzing’in ECOVERO™ viskon elyaflarına koleksiyonunda yer veren YARGICI, tasarımla çevre dostu içerikleri bir araya getiriyor. ECOVERO™ elyaflar kullanım sonrası tamamen gübreleşerek doğaya geri dönüyor, atık çıkarmıyor. Ayrıca üretiminde kullanılan teknolojiler sayesinde kumaşın nefes alabilirliğini artırıyor. Bu özelliği özellikle bluz ve elbiselerde konforlu, rahat ve yumuşak bir his yaratıyor.   Lenzing Grubu Hakkında Lenzing Grubu yenilenebilir ağaç ham maddesinden çevreye duyarlı özel elyaflar üretmektedir. İnovasyon lideri olarak global tekstil ve nonwoven üreticilerinin iş ortağı olan Lenzing, çok sayıda yeni teknolojik gelişimin öncülüğünü yapmaktadır.   Lenzing Grubunun yüksek kaliteli elyafları, şık kadın giyimden farklı denimlere ve yüksek performans spor giyime kadar çok çeşitli tekstil uygulamalarına temel teşkil etmektedir. İstikrarlı yüksek kalitesi, doğada çözünürlüğü ve gübreleşebilir olma özelliği ile Lenzing elyafları hijyen ve tarım ürünlerinde kullanıma da çok elverişlidir.   Lenzing Grubunun iş modeli geleneksel bir elyaf üreticisinin çok ötesindedir. Müşteri ve iş ortakları ile birlikte Lenzing, değer zinciri boyunca yenilikçi ürünler geliştirerek tüketicilere katma değer yaratmaktadır. Her türlü ham maddenin verimli bir şekilde kullanılmasını ve işlenmesini hedefleyen Lenzing, tekstil sektörünün kapalı döngü bir ekonomiye yönlenmesine yardımcı olacak çözümler sunmaktadır. Küresel ısınmanın hızını azaltmak ve Paris İklim Anlaşması ile AB Komisyonu'nun “Yeşil Anlaşma” hedeflerine ulaşmak için Lenzing'in net bir vizyonu var: sıfır karbonlu bir geleceği gerçeğe dönüştürmek.     Lenzing Grubu 2021 Yılı Rakamları: Gelirler: 2.19 milyar EUR Üretim kapasitesi: 1.145.000 ton Çalışan sayısı: 7.958 TENCEL™, VEOCEL™, LENZING™, REFIBRA™, ECOVERO™, LENZING MODAL™, LENZING VISCOSE™, MICROMODAL™ ve PROMODAL™ Lenzing AG'nin ticari markalarıdır.  
İyi hissettiren detaylar…

Yeni yıl zihnen, ruhen ve bedenen yenilenmeye davet ediyor. Bu yenilenme bazı alışkanlıkları sorgulama anlamına geliyor. Son yıllarda gittikçe artan sayıda tüketici sürdürülebilir seçimlere yönelirken, bu eğilimin en heyecanlandırıcı etkisi modada yaşanıyor. Bu hassasiyeti Ecoworks koleksiyonuyla ortaya koyan YARGICI , dünyanın önde gelen botanik elyaf üreticisi Lenzing iş birliğiyle modaya doğanın dokunuşunu katıyor. 

 

Sürdürülebilir modayı teşvik eden markalar, çevre dostu koleksiyonlarıyla modada sürdürülebilirliğin ayak izlerini büyütüyor. YARGICI , Ecoworks koleksiyonuyla bilinçli moda tüketicilerine doğallığın konforunu yaşatan seçenekler sunuyor. Lenzing’in ECOVERO™ viskon elyaflarına koleksiyonunda yer veren YARGICI, tasarımla çevre dostu içerikleri bir araya getiriyor. ECOVERO™ elyaflar kullanım sonrası tamamen gübreleşerek doğaya geri dönüyor, atık çıkarmıyor. Ayrıca üretiminde kullanılan teknolojiler sayesinde kumaşın nefes alabilirliğini artırıyor. Bu özelliği özellikle bluz ve elbiselerde konforlu, rahat ve yumuşak bir his yaratıyor.

 

Lenzing Grubu Hakkında

Lenzing Grubu yenilenebilir ağaç ham maddesinden çevreye duyarlı özel elyaflar üretmektedir. İnovasyon lideri olarak global tekstil ve nonwoven üreticilerinin iş ortağı olan Lenzing, çok sayıda yeni teknolojik gelişimin öncülüğünü yapmaktadır.

 

Lenzing Grubunun yüksek kaliteli elyafları, şık kadın giyimden farklı denimlere ve yüksek performans spor giyime kadar çok çeşitli tekstil uygulamalarına temel teşkil etmektedir. İstikrarlı yüksek kalitesi, doğada çözünürlüğü ve gübreleşebilir olma özelliği ile Lenzing elyafları hijyen ve tarım ürünlerinde kullanıma da çok elverişlidir.

 

Lenzing Grubunun iş modeli geleneksel bir elyaf üreticisinin çok ötesindedir. Müşteri ve iş ortakları ile birlikte Lenzing, değer zinciri boyunca yenilikçi ürünler geliştirerek tüketicilere katma değer yaratmaktadır. Her türlü ham maddenin verimli bir şekilde kullanılmasını ve işlenmesini hedefleyen Lenzing, tekstil sektörünün kapalı döngü bir ekonomiye yönlenmesine yardımcı olacak çözümler sunmaktadır. Küresel ısınmanın hızını azaltmak ve Paris İklim Anlaşması ile AB Komisyonu'nun “Yeşil Anlaşma” hedeflerine ulaşmak için Lenzing'in net bir vizyonu var: sıfır karbonlu bir geleceği gerçeğe dönüştürmek.

 

 

Lenzing Grubu 2021 Yılı Rakamları:

Gelirler: 2.19 milyar EUR

Üretim kapasitesi: 1.145.000 ton

Çalışan sayısı: 7.958

TENCEL™, VEOCEL™, LENZING™, REFIBRA™, ECOVERO™, LENZING MODAL™, LENZING VISCOSE™, MICROMODAL™ ve PROMODAL™ Lenzing AG'nin ticari markalarıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.