,, ,

İşte Bayram Tatilinde En Çok Tercih Edilen Rotalar

Seyahat 11.05.2022 - 11:34, Güncelleme: 11.05.2022 - 11:34 34793+ kez okundu.
 

İşte Bayram Tatilinde En Çok Tercih Edilen Rotalar

Turizm sektörünün lider tur operatörü Prontotour, seyahat severlerin Ramazan Bayramı tatilinde yurt içi ve yurt dışında en çok tercih ettiği rotaları açıkladı. Yurt dışında İtalya ve vizesiz Sharm el Sheikh yoğun ilgi görürken yurt içinde Kapadokya ve GAP turları ilk sırada yer aldı.
Turizm sektörünün lider tur operatörü Prontotour, seyahat severlerin Ramazan Bayramı tatilinde yurt içi ve yurt dışında en çok tercih ettiği rotaları açıkladı. Yurt dışında İtalya ve vizesiz Sharm el Sheikh yoğun ilgi görürken yurt içinde Kapadokya ve GAP turları ilk sırada yer aldı. Seyahat trendlerini belirleyen turizmin güçlü markası Prontotour, Ramazan Bayramı tatilinde en çok tercih edilen paket tur rotalarını açıkladı. Yurt dışının pek çok seyahat noktasında unutulmaz bir bayram tatili keyfini Türk Lirası avantajlarıyla sunan Prontotour, yurt içi kültür turları kapsamında hazırladığı özel paketlerle de yerli gezginlerin bayram tadında tatil geçirmesini sağladı. Prontotour’un Ramazan Bayramı’nda yoğun talep gören turları, yaklaşmakta olan Kurban Bayramı tatili öncesi arayışta olan seyahat severlere de ipucu oldu. Gezginler İtalya’yı özledi Prontotour’un yurt dışı turlarında en çok talep gören İtalya, tarih, kültür ve sanatı harmanlayan şehirleri, muhteşem doğası ve eşsiz gurme lezzetleriyle yine tatilcilerin ilk tercihleri arasında yer aldı. Roma, Milano, Napoli, Bologna, Floransa ve Venedik gibi şehirler tarih ve sanatın ahengiyle büyüledi. Yurt dışında İtalya’yı artık vizesiz seyahat etme imkânı bulabileceğiniz Mısır’ın gözde tatil coğrafyası Sharm el Sheikh izledi. Kızıldeniz’in incisi olarak anılan Sharm el Sheikh (Şarm el Şeyh), deniz tatili ve dalış sevenler için seçenekler arasında yer buldu. Ramazan Bayramı tatilinin yurt dışındaki diğer gözde rotaları ise sırasıyla Balkanlar, İspanya, Orta Avrupa ve Benelüks ülkeleri oldu. Büyük İtalya, Roma Floransa, Venedik turları; Baştan Başa Mısır turu; Adım Adım Balkanlar ile Belgrad turları; Budapeşte, Viyana, Prag turu; Büyük İspanya turu ve Endülüs turları; Elegant Benelüks ve Paris turu ile gemiyle Yunan Adaları en çok paket satışı yapılan turlar arasında... Yurt içinin gözdesi Kapadokya Prontotour, bayramda tatil severleri yurt içinde de Anadolu’nun muhteşem coğrafyaları ve kültür mirasıyla buluşturdu. Eşsiz doğa özellikleri, lav ve küllerden doğan ‘Güzel Atlar Ülkesi’ Kapadokya yurt içi turların popüler adresi olurken onu kadim kültürlerin buluştuğu Mezopotamya coğrafyasının şehirlerini kapsayan GAP turları takip etti. Ramazan Bayramı’nda yurt içini tercih eden gezginler ayrıca sırasıyla Karadeniz turları, Doğu Anadolu turları, Ege ve Akdeniz turları ile her biri ayrı paketler olan Van; Hatay ve Mardin turlarını satın aldı. Öte yandan yaklaşan yaz mevsimiyle birlikte Festival turları; Likya turları; Kuzey Ege turları ile Pamukkale, Salda Gölü turlarına da yoğun ilgi başladı. Prontotour’un yurt içi rotaları arasında bulunan Hakkari-Şırnak turları, Göbeklitepe turları ve Tunceli Munzur Vadisi & Kemaliye turları da misafir anketlerine göre 2022 yılının öne çıkan turları arasında bulunuyor.
Turizm sektörünün lider tur operatörü Prontotour, seyahat severlerin Ramazan Bayramı tatilinde yurt içi ve yurt dışında en çok tercih ettiği rotaları açıkladı. Yurt dışında İtalya ve vizesiz Sharm el Sheikh yoğun ilgi görürken yurt içinde Kapadokya ve GAP turları ilk sırada yer aldı.

Turizm sektörünün lider tur operatörü Prontotour, seyahat severlerin Ramazan Bayramı tatilinde yurt içi ve yurt dışında en çok tercih ettiği rotaları açıkladı. Yurt dışında İtalya ve vizesiz Sharm el Sheikh yoğun ilgi görürken yurt içinde Kapadokya ve GAP turları ilk sırada yer aldı.

Seyahat trendlerini belirleyen turizmin güçlü markası Prontotour, Ramazan Bayramı tatilinde en çok tercih edilen paket tur rotalarını açıkladı. Yurt dışının pek çok seyahat noktasında unutulmaz bir bayram tatili keyfini Türk Lirası avantajlarıyla sunan Prontotour, yurt içi kültür turları kapsamında hazırladığı özel paketlerle de yerli gezginlerin bayram tadında tatil geçirmesini sağladı. Prontotour’un Ramazan Bayramı’nda yoğun talep gören turları, yaklaşmakta olan Kurban Bayramı tatili öncesi arayışta olan seyahat severlere de ipucu oldu.

Gezginler İtalya’yı özledi

Prontotour’un yurt dışı turlarında en çok talep gören İtalya, tarih, kültür ve sanatı harmanlayan şehirleri, muhteşem doğası ve eşsiz gurme lezzetleriyle yine tatilcilerin ilk tercihleri arasında yer aldı. Roma, Milano, Napoli, Bologna, Floransa ve Venedik gibi şehirler tarih ve sanatın ahengiyle büyüledi. Yurt dışında İtalya’yı artık vizesiz seyahat etme imkânı bulabileceğiniz Mısır’ın gözde tatil coğrafyası Sharm el Sheikh izledi. Kızıldeniz’in incisi olarak anılan Sharm el Sheikh (Şarm el Şeyh), deniz tatili ve dalış sevenler için seçenekler arasında yer buldu. Ramazan Bayramı tatilinin yurt dışındaki diğer gözde rotaları ise sırasıyla Balkanlar, İspanya, Orta Avrupa ve Benelüks ülkeleri oldu. Büyük İtalya, Roma Floransa, Venedik turları; Baştan Başa Mısır turu; Adım Adım Balkanlar ile Belgrad turları; Budapeşte, Viyana, Prag turu; Büyük İspanya turu ve Endülüs turları; Elegant Benelüks ve Paris turu ile gemiyle Yunan Adaları en çok paket satışı yapılan turlar arasında...

Yurt içinin gözdesi Kapadokya

Prontotour, bayramda tatil severleri yurt içinde de Anadolu’nun muhteşem coğrafyaları ve kültür mirasıyla buluşturdu. Eşsiz doğa özellikleri, lav ve küllerden doğan ‘Güzel Atlar Ülkesi’ Kapadokya yurt içi turların popüler adresi olurken onu kadim kültürlerin buluştuğu Mezopotamya coğrafyasının şehirlerini kapsayan GAP turları takip etti. Ramazan Bayramı’nda yurt içini tercih eden gezginler ayrıca sırasıyla Karadeniz turları, Doğu Anadolu turları, Ege ve Akdeniz turları ile her biri ayrı paketler olan Van; Hatay ve Mardin turlarını satın aldı. Öte yandan yaklaşan yaz mevsimiyle birlikte Festival turları; Likya turları; Kuzey Ege turları ile Pamukkale, Salda Gölü turlarına da yoğun ilgi başladı. Prontotour’un yurt içi rotaları arasında bulunan Hakkari-Şırnak turları, Göbeklitepe turları ve Tunceli Munzur Vadisi & Kemaliye turları da misafir anketlerine göre 2022 yılının öne çıkan turları arasında bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.