,, ,

İstanbul'da eğitimin ilk gününde polisler miniklerin yanında yer aldı

Eğitim 05.09.2022 - 11:44, Güncelleme: 05.09.2022 - 11:44 27225+ kez okundu.
 

İstanbul'da eğitimin ilk gününde polisler miniklerin yanında yer aldı

İstanbul 'da Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) anasınıfı ve ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için düzenlenen uyum eğitimleri, velilere yönelik gerçekleştirilen seminerlerle başladı.
İstanbul'da Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) anasınıfı ve ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için düzenlenen uyum eğitimleri, velilere yönelik gerçekleştirilen seminerlerle başladı. Uyum eğitimi kapsamında veliler, çocuklarıyla birlikte sabah saatlerinden itibaren okul binalarına geldi. Okula başlamanın mutluluğunu yaşayan minikler, öğretmenleri eşliğinde eğitim görecekleri sınıflara girdi. Veliler, çocuk-aile-öğretmen iş birliğinin artırılması amacıyla bu yıl ilk defa düzenlenen uygulama kapsamında okulların seminer salonlarında bilgilendirildi. Bu toplantıda öğretmenler, okul ortamı, eğitim-öğretim faaliyetleri, etkinlikler ve kazanımlar hakkında velilere bilgi verdi. Çocuğunun, ilk okul günü olduğu için heyecanlı olduğunu dile getiren veli Eser Günaydın, "Onun açısından da çok farklı bir yola başlangıç olacak. Biz de anne baba olarak onun hayata ilk adımı attığını görmek için burada bulunuyoruz. İnşallah her şeyin en iyisi onun için olur." dedi. Zeytinburnu 'ndaki Şehit Ömer Cankatar İlkokulunda eğitim hayatına başlayan Yusuf Arda Günaydın, heyecan duyduğunu, okula gittiği için mutlu olduğunu söyledi. Oğlu okula başlayan veli Gümüş Hamid de heyecanlı ve mutlu olduğunu dile getirdi. Veli Sıdıka Kaya Battal da mutluluk duyduğunu ve aynı zamanda duygularının karışık olduğunu kaydetti. Birinci sınıfa başlayan Zümra Battal da heyecandan akşam uyuyamadığını ifade etti.
İstanbul 'da Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) anasınıfı ve ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için düzenlenen uyum eğitimleri, velilere yönelik gerçekleştirilen seminerlerle başladı.

İstanbul'da Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) anasınıfı ve ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için düzenlenen uyum eğitimleri, velilere yönelik gerçekleştirilen seminerlerle başladı.

Uyum eğitimi kapsamında veliler, çocuklarıyla birlikte sabah saatlerinden itibaren okul binalarına geldi. Okula başlamanın mutluluğunu yaşayan minikler, öğretmenleri eşliğinde eğitim görecekleri sınıflara girdi.

Veliler, çocuk-aile-öğretmen iş birliğinin artırılması amacıyla bu yıl ilk defa düzenlenen uygulama kapsamında okulların seminer salonlarında bilgilendirildi.

Bu toplantıda öğretmenler, okul ortamı, eğitim-öğretim faaliyetleri, etkinlikler ve kazanımlar hakkında velilere bilgi verdi.

Çocuğunun, ilk okul günü olduğu için heyecanlı olduğunu dile getiren veli Eser Günaydın, "Onun açısından da çok farklı bir yola başlangıç olacak. Biz de anne baba olarak onun hayata ilk adımı attığını görmek için burada bulunuyoruz. İnşallah her şeyin en iyisi onun için olur." dedi.

Zeytinburnu 'ndaki Şehit Ömer Cankatar İlkokulunda eğitim hayatına başlayan Yusuf Arda Günaydın, heyecan duyduğunu, okula gittiği için mutlu olduğunu söyledi.

Oğlu okula başlayan veli Gümüş Hamid de heyecanlı ve mutlu olduğunu dile getirdi.

Veli Sıdıka Kaya Battal da mutluluk duyduğunu ve aynı zamanda duygularının karışık olduğunu kaydetti.

Birinci sınıfa başlayan Zümra Battal da heyecandan akşam uyuyamadığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.