,, ,

Irak uyruklu gaspçı kovalamaca sonucu yakalandı

Asayiş 20.06.2022 - 18:45, Güncelleme: 20.06.2022 - 18:45 11135+ kez okundu.
 

Irak uyruklu gaspçı kovalamaca sonucu yakalandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişiyi telefonunu gasbederek bıçakla yaralayan Irak uyruklu zanlı, polis ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı.
 Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişiyi telefonunu gasbederek bıçakla yaralayan zanlı, polis ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı. Irak uyruklu H.M.J.M. (26), Hürriyet Mahallesi Ağabali Caddesi'nde Irak uyruklu esnaf M.K.A.A.K. ile iş yerinin önünde bir süre konuştu. Bu sırada yanında bulunan bıçakla elinden yaraladığı M.K.A.A.K'nin cep telefonunu alan H.M.J.M, olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine çalışma başlatan İlkadım Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, çevrede araştırma yaptığı sırada eşkali verilen şüphelinin koştuğunu fark etti. Ekipler, kovalamaca sonucu zanlıyı Rasathane Mahallesi Kurtuluş Sokak'ta yakaladı. Zanlının üst aramasında ele geçirilen cep telefonu sahibine teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheli emniyete götürüldü.
Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişiyi telefonunu gasbederek bıçakla yaralayan Irak uyruklu zanlı, polis ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı.

 Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişiyi telefonunu gasbederek bıçakla yaralayan zanlı, polis ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı.

Irak uyruklu H.M.J.M. (26), Hürriyet Mahallesi Ağabali Caddesi'nde Irak uyruklu esnaf M.K.A.A.K. ile iş yerinin önünde bir süre konuştu. Bu sırada yanında bulunan bıçakla elinden yaraladığı M.K.A.A.K'nin cep telefonunu alan H.M.J.M, olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine çalışma başlatan İlkadım Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, çevrede araştırma yaptığı sırada eşkali verilen şüphelinin koştuğunu fark etti.

Ekipler, kovalamaca sonucu zanlıyı Rasathane Mahallesi Kurtuluş Sokak'ta yakaladı.

Zanlının üst aramasında ele geçirilen cep telefonu sahibine teslim edildi.

Gözaltına alınan şüpheli emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.