,, ,

İnternational Blue Moon Awards Ödülleri Sahiplerini Buldu

Magazin 25.01.2023 - 11:26, Güncelleme: 25.01.2023 - 11:26 25559+ kez okundu.
 

İnternational Blue Moon Awards Ödülleri Sahiplerini Buldu

İnternational Blue Moon Awards Ödülleri Sahiplerini Buldu
Vedat Kaya ,nın ev sahipliğinde düzenlenen sunuculuğunu ekranların sevilen ismi Gökay Kalaycıoğlu ve güzeller güzeli oyuncu Wilma Elles ,in üstlendiği İnternational Blue Moon Awards ödülleri sahiplerini buldu. Gecede Mustafa Topaloğlu , Ümit Yaşar , Davut Güloğlu , Selen Görgüzel , Nurcan Sabur , Halil Ergün , İbrahim Konar , en iyi yazar ödülü Adil Yıldırım , Sinan Güleryüz , Merve Demir , Nevra Serezli , en iyi çıkış yapan modeli Nevide Çiçek, Esin Yum ve iş insanı Yusuf Köksal ödüle layık görülen isimler arasındaydı. Geceye Tan medya haber,in Ertan Taşkıran ve Zubeuty premium güzellik markasının sahibi- iş insanı Zuhal Adıgüzel onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Haber : Görkem EMGEN
İnternational Blue Moon Awards Ödülleri Sahiplerini Buldu

Vedat Kaya ,nın ev sahipliğinde düzenlenen sunuculuğunu ekranların sevilen ismi Gökay Kalaycıoğlu ve güzeller güzeli oyuncu Wilma Elles ,in üstlendiği İnternational Blue Moon Awards ödülleri sahiplerini buldu. Gecede Mustafa Topaloğlu , Ümit Yaşar , Davut Güloğlu , Selen Görgüzel , Nurcan Sabur , Halil Ergün , İbrahim Konar , en iyi yazar ödülü Adil Yıldırım , Sinan Güleryüz , Merve Demir , Nevra Serezli , en iyi çıkış yapan modeli Nevide Çiçek, Esin Yum ve iş insanı Yusuf Köksal ödüle layık görülen isimler arasındaydı. Geceye Tan medya haber,in Ertan Taşkıran ve Zubeuty premium güzellik markasının sahibi- iş insanı Zuhal Adıgüzel onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı.

Haber : Görkem EMGEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.