,, ,

Aydemir Akbaş'tan sevenlerini üzdü

Magazin 25.01.2023 - 17:07, Güncelleme: 25.01.2023 - 17:07 25067+ kez okundu.
 

Aydemir Akbaş'tan sevenlerini üzdü

Aydemir Akbaş'tan sevenlerini üzdü
 Aydemir Akbaş 'tan sevenlerini üzen haber! Yeniden kansere yakalandı.. Usta oyuncu Aydemir Akbaş , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kansere yakalandığını açıkladı. "15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti" diyen Aydemir Akbaş , "10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Umarım tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim" diye konuştu. Aydemir Akbaş sosyal medyadaki hesabından şunları ifade etti: "Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şuan Kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler"
Aydemir Akbaş'tan sevenlerini üzdü
  Aydemir Akbaş 'tan sevenlerini üzen haber! Yeniden kansere yakalandı..


Usta oyuncu Aydemir Akbaş , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kansere yakalandığını açıkladı. "15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti" diyen Aydemir Akbaş , "10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Umarım tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim" diye konuştu.

Aydemir Akbaş sosyal medyadaki hesabından şunları ifade etti:
"Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şuan Kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.