,, ,

Eskişehir 'de otomobilin kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu 4 kişi yaralandı

Gündem 20.01.2023 - 17:37, Güncelleme: 20.01.2023 - 17:37 5800+ kez okundu.
 

Eskişehir 'de otomobilin kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu 4 kişi yaralandı

Eskişehir'de otomobilin kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu 4 kişi yaralandı
Eskişehir 'de otomobilin kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu 4 kişi yaralandı. Bayram Ç, idaresindeki 26 ACU 301 plakalı otomobil, Atatürk Caddesi'ndeki Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası önünde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda bulunan Yusuf K. (18), Aynur T. (45), Muhittin A. (64) ve İsmail A'ya (32) çarptı. Yaralanan 4 kişi, ihbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından kentteki hastanelere kaldırıldı. Müdürlük binasına da zarar veren otomobilin sürücüsü kazanın ardından olay yerinden uzaklaşmak isterken polis ekiplerince yakalandı. Polis, kazaya karışan araçta yaptığı aramada tabanca ele geçirdi. Sürücünün ise çok sayıda suçtan arandığı tespit edildi. Gözaltına alınan Bayram Ç. emniyete götürüldü.    
Eskişehir'de otomobilin kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu 4 kişi yaralandı

Eskişehir 'de otomobilin kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

Bayram Ç, idaresindeki 26 ACU 301 plakalı otomobil, Atatürk Caddesi'ndeki Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası önünde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda bulunan Yusuf K. (18), Aynur T. (45), Muhittin A. (64) ve İsmail A'ya (32) çarptı.

Yaralanan 4 kişi, ihbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından kentteki hastanelere kaldırıldı.

Müdürlük binasına da zarar veren otomobilin sürücüsü kazanın ardından olay yerinden uzaklaşmak isterken polis ekiplerince yakalandı.

Polis, kazaya karışan araçta yaptığı aramada tabanca ele geçirdi. Sürücünün ise çok sayıda suçtan arandığı tespit edildi.

Gözaltına alınan Bayram Ç. emniyete götürüldü.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.