,, ,

Sokakların Sesi ''Pois'' ten Yeni Şarkı: Günah!

Müzik 20.01.2023 - 12:55, Güncelleme: 20.01.2023 - 12:55 10366+ kez okundu.
 

Sokakların Sesi ''Pois'' ten Yeni Şarkı: Günah!

Sokakların Sesi ''Pois'' ten Yeni Şarkı: Günah!
Türkçe Hip Hop ve Rap müziğin yükselen seslerinden Pois , bu kez Alman rapçi Broly ile güçlerini birleştirerek ''Günah'' isimli yeni şarkısını Warner Music Türkiye etiketiyle yayımladı.   Sokak kültüründen izler taşıyan şarkılara imza atarak genç neslin son dönemde dikkat çeken sanatçıların biri olan Pois, yüksek enerjili ''Günah'' şarkısının söz ve müziğine Broly ile birlikte imza attı. Projenin prodüktörlüğünü Nickobella üstlenirken, ikili klip çekimi için Burak Kahraman yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Projenin kapak görseli ve fotoğrafları ise Nicko'nun objektfinden çıktı.   Bir önceki projesinde Fransız rapçi LAP ile düet yapan ve şimdi de Alman rapçi Broly ile bir çalışma yayımlayan Pois, çalışmalarında farklı kültürleri harmanlamayı sevdiğini dile getiriyor.    Pois feat Broly - Günah şarkısı 13 Ocak itibarıyla Warner Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımda !
Sokakların Sesi ''Pois'' ten Yeni Şarkı: Günah!
Türkçe Hip Hop ve Rap müziğin yükselen seslerinden Pois , bu kez Alman rapçi Broly ile güçlerini birleştirerek ''Günah'' isimli yeni şarkısını Warner Music Türkiye etiketiyle yayımladı.
 
Sokak kültüründen izler taşıyan şarkılara imza atarak genç neslin son dönemde dikkat çeken sanatçıların biri olan Pois, yüksek enerjili ''Günah'' şarkısının söz ve müziğine Broly ile birlikte imza attı. Projenin prodüktörlüğünü Nickobella üstlenirken, ikili klip çekimi için Burak Kahraman yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Projenin kapak görseli ve fotoğrafları ise Nicko'nun objektfinden çıktı.
 
Bir önceki projesinde Fransız rapçi LAP ile düet yapan ve şimdi de Alman rapçi Broly ile bir çalışma yayımlayan Pois, çalışmalarında farklı kültürleri harmanlamayı sevdiğini dile getiriyor. 
 
Pois feat Broly - Günah şarkısı 13 Ocak itibarıyla Warner Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımda !
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.