,, ,

Deniz Altaş Sergisi Kraft Bodrum'da...

Kültür-Sanat 18.01.2023 - 17:41, Güncelleme: 18.01.2023 - 17:41 40258+ kez okundu.
 

Deniz Altaş Sergisi Kraft Bodrum'da...

Deniz Altaş Sergisi Kraft Bodrum'da...
deniz altaş karmaşık hayat serüveninden ortaya çıkardığı karışık işlerini, Bodrum ’un genç mekânı Kraft Bodrum 'da 19 Ocak günü sanatseverlerle buluşturuyor.   Resimlerinde akrilik, sulu boya, kuru boya, pastel, yağlı boya, çini mürekkebi ve renkli marker gibi farklı malzemeler kullanan altaş’ın kafa karıştırıcı olduğu kadar keyifli olan “sen’ler ve ben’ler”ini görmek için yolunuzu Kraft’a düşürün.      altaş deniz ben, hikayemin başlangıcı isviçre;  bira fabrikası, mandıra, kilise üçgeninde.. dere kenarında, kocaman çanlı inekler, talaş kokusu,  ve bahçedeki tavşanlar ve kağıt bebekler..   ..ardından istanbul; görsel -duyusal hafızama  kafa karışıklığını eklemem pek zor olmadı..  lise’de resim, üniversite’de tiyatro  ve sonra daha bir sürü meslek.. tek bedende çok kişi olmak yani karmakarışık serüvenimden, ortaya karışık renkli işler.. senler, benler..   Kraft Bistro Cafe - Bodrum  @kraftbodrum Çarşı Mahallesi Sanat Okulu Sokak No: 6  19 Ocak 2023    Kokteyl 16.30
Deniz Altaş Sergisi Kraft Bodrum'da...

deniz altaş karmaşık hayat serüveninden ortaya çıkardığı karışık işlerini, Bodrum ’un genç mekânı Kraft Bodrum 'da 19 Ocak günü sanatseverlerle buluşturuyor.
 
Resimlerinde akrilik, sulu boya, kuru boya, pastel, yağlı boya, çini mürekkebi ve renkli marker gibi farklı malzemeler kullanan altaş’ın kafa karıştırıcı olduğu kadar keyifli olan “sen’ler ve ben’ler”ini görmek için yolunuzu Kraft’a düşürün. 

 
 
altaş deniz ben,
hikayemin başlangıcı isviçre; 
bira fabrikası, mandıra, kilise üçgeninde..
dere kenarında, kocaman çanlı inekler, talaş kokusu, 
ve bahçedeki tavşanlar ve kağıt bebekler..
 
..ardından istanbul;
görsel -duyusal hafızama 
kafa karışıklığını eklemem pek zor olmadı.. 
lise’de resim, üniversite’de tiyatro 
ve sonra daha bir sürü meslek..
tek bedende çok kişi olmak
yani karmakarışık serüvenimden, ortaya karışık renkli işler..
senler, benler..

 

Kraft Bistro Cafe - Bodrum 
@kraftbodrum
Çarşı Mahallesi Sanat Okulu Sokak No: 6 
19 Ocak 2023    Kokteyl 16.30

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.