,, ,

Ankara'daki trafik kazasında 21 kişi yaralandı

Gündem 12.01.2023 - 11:48, Güncelleme: 12.01.2023 - 11:48 4378+ kez okundu.
 

Ankara'daki trafik kazasında 21 kişi yaralandı

Ankara'daki trafik kazasında 21 kişi yaralandı
Ankara 'nın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 21 kişi yaralandı. Gölbaşı 'ndan Ankara istikametine giden ve sürücüleri henüz belirlenemeyen 06 SFG 59 plakalı tır, Çevre Yolu Tulumtaş mevkiinde önünde seyreden 68 HR 825 plakalı otomobile çarptı. Bu sırada aynı yönde seyir halinde olan 44 AEL 531 plakalı panelvan minibüs de tıra arkadan çarparak yol kenarına savruldu. Kaza da minibüsteki çok sayıda yabancı uyruklu ile otomobildeki bazı kişiler yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ambulanslar ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler minibüste sıkışan 2 kişiyi bulundukları yerden çıkardı. Bu kişilerin de aralarında bulunduğu kazada yaralanan 21 kişi ambulanslarla Gölbaşı ve Ankara 'daki hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Ankara'daki trafik kazasında 21 kişi yaralandı

Ankara 'nın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 21 kişi yaralandı.

Gölbaşı 'ndan Ankara istikametine giden ve sürücüleri henüz belirlenemeyen 06 SFG 59 plakalı tır, Çevre Yolu Tulumtaş mevkiinde önünde seyreden 68 HR 825 plakalı otomobile çarptı.

Bu sırada aynı yönde seyir halinde olan 44 AEL 531 plakalı panelvan minibüs de tıra arkadan çarparak yol kenarına savruldu.

Kaza da minibüsteki çok sayıda yabancı uyruklu ile otomobildeki bazı kişiler yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine ambulanslar ile itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler minibüste sıkışan 2 kişiyi bulundukları yerden çıkardı.

Bu kişilerin de aralarında bulunduğu kazada yaralanan 21 kişi ambulanslarla Gölbaşı ve  Ankara 'daki hastanelere sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.