,, ,

Usta Oyuncu Pala Gökhan Ergökçek Kaybettik.

Gündem 09.01.2023 - 11:32, Güncelleme: 09.01.2023 - 11:32 5692+ kez okundu.
 

Usta Oyuncu Pala Gökhan Ergökçek Kaybettik.

Usta Oyuncu Pala Gökhan Ergökçek Kaybettik.
Ankaralı dizi ve sinema oyuncusu pala lakaplı Gökhan Ergökçek , amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Uzun zamandır Akciğer kanseri tedavisi gören usta dizi oyuncusu Gökhan Ergökçek tedavi gördüğü hastanede önceki gün vefat etti. Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser , pala lakaplı dizi oyuncusu Gökhan Ergökçek’in vefatı nedeniyle bir basın açıklaması yaptı." Açıklamada şu ifadeler yer aldı. “Sanat dünyamızdan bir değeri olan Pala Gökhan Ergökçek kardeşimizin vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Türk Sinemasının önemli ve değerli isimlerinden" Pala Gökhan Ergökçek uzun zamandır Akciğer kanseri tedavisi gördüğü Hastanede hayata veda etti." Şahsına münhasır bir kişilik olan kendi cizgisini ölene kadar bozmayan vatanımıza devletimize milletimize bağlı bir Anadolu Yiğidimizi Karşıyaka Mezarlığı Caminde kılınan cenaze namazı sonrası Karşıyaka Mezarlığında son yolculuğuna uğurladık. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah. Allahtan rahmet ve kederli Ailesine sevdiklerine yakınlarına sabırlar diliyorum.” Türk Sanat camiasının ve Hepimizin başısağ olsun. Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkan Yılmaz Gülümser.
Usta Oyuncu Pala Gökhan Ergökçek Kaybettik.

Ankaralı dizi ve sinema oyuncusu pala lakaplı Gökhan Ergökçek , amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Uzun zamandır Akciğer kanseri tedavisi gören usta dizi oyuncusu Gökhan Ergökçek tedavi gördüğü hastanede önceki gün vefat etti.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser , pala lakaplı dizi oyuncusu Gökhan Ergökçek’in vefatı nedeniyle bir basın açıklaması yaptı."
Açıklamada şu ifadeler yer aldı.

“Sanat dünyamızdan bir değeri olan Pala Gökhan Ergökçek kardeşimizin vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

Türk Sinemasının önemli ve değerli isimlerinden" Pala Gökhan Ergökçek uzun zamandır Akciğer kanseri tedavisi gördüğü Hastanede hayata veda etti."

Şahsına münhasır bir kişilik olan kendi cizgisini ölene kadar bozmayan vatanımıza devletimize milletimize bağlı bir Anadolu Yiğidimizi Karşıyaka Mezarlığı
Caminde kılınan cenaze namazı sonrası Karşıyaka Mezarlığında son yolculuğuna uğurladık.

Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah. Allahtan rahmet ve kederli Ailesine sevdiklerine yakınlarına sabırlar diliyorum.”

Türk Sanat camiasının ve
Hepimizin başısağ olsun.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri
Genel Başkan Yılmaz Gülümser.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.