,, ,

İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği tek yönlü açıldı

Gündem 05.01.2023 - 10:35, Güncelleme: 05.01.2023 - 10:35 4639+ kez okundu.
 

İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği tek yönlü açıldı

İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği tek yönlü açıldı
İstanbul Boğazı 'nda, sis nedeniyle sabah saatlerinde çift yönlü kapatılan gemi trafiği güney-kuzey yönünde açıldı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, İstanbul Boğazı , bazı kesimlerinde yer yer etkili olan sis nedeniyle saat 06.20 itibarıyla çift yönlü olarak gemi geçişlerine kapatıldı. Boğazdaki gemi trafiği güney-kuzey yönlü tekrar açıldı. Boğazın kuzey-güney yönündeki trafik ise 23.59'a kadar askıya alındı.
İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği tek yönlü açıldı

İstanbul Boğazı 'nda, sis nedeniyle sabah saatlerinde çift yönlü kapatılan gemi trafiği güney-kuzey yönünde açıldı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, İstanbul Boğazı , bazı kesimlerinde yer yer etkili olan sis nedeniyle saat 06.20 itibarıyla çift yönlü olarak gemi geçişlerine kapatıldı.

Boğazdaki gemi trafiği güney-kuzey yönlü tekrar açıldı. Boğazın kuzey-güney yönündeki trafik ise 23.59'a kadar askıya alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.