,, ,

Vatan severler Partisi 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı.

Gündem 24.11.2022 - 16:53, Güncelleme: 24.11.2022 - 16:58 4084+ kez okundu.
 

Vatan severler Partisi 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı.

Vatan severler Partisi 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı.
Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 'in 24 kasım öğretmenler günü mesajı yayınladı. Şu ifadelere yer verdi. Başta olmak üzere ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk Baş öğretmeni ünvanı verildiği tarih boyunca bir anlam taşıdığı için ve Öğretmenlerimiz bir toplumun meşalesi'dir. Gelecek nesillerimizin yolunu aydınlattınız için en içten dileklerimle 24 Kasım Öğretmenler günü'nü kutluyorum. Eğitim temel amacı'dır ve herşatta olmak üzere görevlerini hakkıyla yerine getiren ülkemizin fedakâr öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum. Başta şehit öğretmenlerimizin olmak üzere ve edebiyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz. İfadesini kullandı. Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser .
Vatan severler Partisi 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 'in 24 kasım öğretmenler günü mesajı yayınladı. Şu ifadelere yer verdi.

Başta olmak üzere ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk Baş öğretmeni ünvanı verildiği tarih boyunca bir anlam taşıdığı için ve Öğretmenlerimiz bir toplumun meşalesi'dir.
Gelecek nesillerimizin yolunu aydınlattınız için en içten dileklerimle 24 Kasım Öğretmenler günü'nü kutluyorum.


Eğitim temel amacı'dır ve herşatta olmak üzere görevlerini hakkıyla yerine getiren ülkemizin fedakâr öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum.
Başta şehit öğretmenlerimizin olmak üzere ve edebiyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz.
İfadesini kullandı.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.