,, ,

Ilgaz Dağı'nda yoğun kar ve sis etkisini sürdürüyor

Seyahat 19.03.2022 - 19:57, Güncelleme: 19.03.2022 - 19:57 34371+ kez okundu.
 

Ilgaz Dağı'nda yoğun kar ve sis etkisini sürdürüyor

Ilgaz Dağı'nda yoğun sis ve kar, hayatı olumsuz etkiliyor.
Ilgaz Dağı'nda yoğun sis ve kar, hayatı olumsuz etkiliyor.  Sabah saatlerinden itibaren Ilgaz Dağı'nın tüneller bölgesi ve Ilgaz Dağı Milli Parkı yolunda başlayan kar yağışı halen devam etmekte, aynı zamanda bölgede kar yağışının yanı sıra sis de etkili oluyor.  Ulaşımda aksama yaşanmaması için İl Özel İdaresi ile Karayolları ekipleri, çalışmalarını sürdürürken; karayolları ekipleri, tüneller bölgesi ve Ilgaz Dağı geçişinde sık sık tuzlama yapıyor. Kar yağışı ve sis nedeniyle araçlar ise yolda ilerlemekte güçlük çekiyor.  Trafik ekipleri, sürücüleri takip mesafesini korumaları ve aşırı hızdan kaçınmaları konusunda uyarılar da bulunuyor.   
Ilgaz Dağı'nda yoğun sis ve kar, hayatı olumsuz etkiliyor.

Ilgaz Dağı'nda yoğun sis ve kar, hayatı olumsuz etkiliyor. 

Sabah saatlerinden itibaren Ilgaz Dağı'nın tüneller bölgesi ve Ilgaz Dağı Milli Parkı yolunda başlayan kar yağışı halen devam etmekte, aynı zamanda bölgede kar yağışının yanı sıra sis de etkili oluyor. 

Ulaşımda aksama yaşanmaması için İl Özel İdaresi ile Karayolları ekipleri, çalışmalarını sürdürürken; karayolları ekipleri, tüneller bölgesi ve Ilgaz Dağı geçişinde sık sık tuzlama yapıyor. Kar yağışı ve sis nedeniyle araçlar ise yolda ilerlemekte güçlük çekiyor. 

Trafik ekipleri, sürücüleri takip mesafesini korumaları ve aşırı hızdan kaçınmaları konusunda uyarılar da bulunuyor. 

 

Çankırı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.