,, ,

Homend, Asaletin Rengi Olan Mor'u Mutfaklara Taşıyor

Alışveriş 17.11.2022 - 13:02, Güncelleme: 17.11.2022 - 13:02 68439+ kez okundu.
 

Homend, Asaletin Rengi Olan Mor'u Mutfaklara Taşıyor

Homend, Asaletin Rengi Olan Mor'u Mutfaklara Taşıyor
Tutku, dinamiklik ve duygusallığı simgeleyen mor rengin enerjisini her daim  mutfağınızda hissedeceksiniz. Homend Mor Gold Serisi’nde yer alan ürünler ile mutfaklarda harikalar yaratacaksınız.   Homend’in Mor Gold Serisi’nde Pottoman Türk Kahvesi Makinesi, Royaltea Çay Makinesi, Toastbuster Tost Makinesi ve Handmaid Blender Set ürünleri yer almakta.   Duyguları ortaya çıkartan mor renk, ayrıca mutfaklarda hayal gücünüzü de geliştirerek, en güzel tarifleri uygulamanızı sağlayacak. Aileniz ve dostlarınız ile tatlı kahve sohbetlerinden, keyfe dönüşen kahvaltılara ve en leziz yemeklere kadar size mutfaktaki en pratik yardımcısı Mor Gold Serisi olacak.   Zenginliğin ve asaletin rengi mor Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile hayatınızı kolaylaştırarak yaşam kalitenizi yükselten Homend, hayatınıza renk katmaya devam ediyor. Asaletin ve zenginliğin temsilcisi mor renklerden oluşan Homend Mor Gold Serisinde yer alan ürünler ile mutfaktan çıkmak istemeyeceksiniz. Homend 2010 yılında küçük ev aletleri pazarında insanların yaşam kalitelerini yükseltmeyi hedefleyerek yola çıkan, tüm operasyonlarında merkezine insanı alan bir marka. Bugün yenilenen Homend’in kuruluşundaki yapıtaşlarını koruyarak, “sektörün özgün çözümler sunan karakteristik markası olma” vizyonu ve  “insanların kendi hayatlarında henüz dile getirmedikleri eksikleri fark etmek ve bunları iyileştirme alanlarına dönüştürmek” misyonuyla faaliyetlerine güçlenerek devam ediyor.   Özgün çözüm ve anlamlı yeniliklerle hayata hizmet eden Homend, kuruluşundan kısa bir sure sonra, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından biri olan Red Dot Design Awards’dan üç ödül birden alarak önemli bir başarı sağlamıştır. Üretiminde sağlıklı malzemeler kullanılan, düşük enerji harcayan ürünler geliştirmeye öncelik veren Homend markalı 100’den fazla ürün bulunmaktadır.
Homend, Asaletin Rengi Olan Mor'u Mutfaklara Taşıyor

Tutku, dinamiklik ve duygusallığı simgeleyen mor rengin enerjisini her daim  mutfağınızda hissedeceksiniz. Homend Mor Gold Serisi’nde yer alan ürünler ile mutfaklarda harikalar yaratacaksınız.

 

Homend’in Mor Gold Serisi’nde Pottoman Türk Kahvesi Makinesi, Royaltea Çay Makinesi, Toastbuster Tost Makinesi ve Handmaid Blender Set ürünleri yer almakta.

 

Duyguları ortaya çıkartan mor renk, ayrıca mutfaklarda hayal gücünüzü de geliştirerek, en güzel tarifleri uygulamanızı sağlayacak. Aileniz ve dostlarınız ile tatlı kahve sohbetlerinden, keyfe dönüşen kahvaltılara ve en leziz yemeklere kadar size mutfaktaki en pratik yardımcısı Mor Gold Serisi olacak.

 

Zenginliğin ve asaletin rengi mor

Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile hayatınızı kolaylaştırarak yaşam kalitenizi yükselten Homend, hayatınıza renk katmaya devam ediyor. Asaletin ve zenginliğin temsilcisi mor renklerden oluşan Homend Mor Gold Serisinde yer alan ürünler ile mutfaktan çıkmak istemeyeceksiniz.

Homend 2010 yılında küçük ev aletleri pazarında insanların yaşam kalitelerini yükseltmeyi hedefleyerek yola çıkan, tüm operasyonlarında merkezine insanı alan bir marka. Bugün yenilenen Homend’in kuruluşundaki yapıtaşlarını koruyarak, “sektörün özgün çözümler sunan karakteristik markası olma” vizyonu ve  “insanların kendi hayatlarında henüz dile getirmedikleri eksikleri fark etmek ve bunları iyileştirme alanlarına dönüştürmek” misyonuyla faaliyetlerine güçlenerek devam ediyor.

 

Özgün çözüm ve anlamlı yeniliklerle hayata hizmet eden Homend, kuruluşundan kısa bir sure sonra, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından biri olan Red Dot Design Awards’dan üç ödül birden alarak önemli bir başarı sağlamıştır. Üretiminde sağlıklı malzemeler kullanılan, düşük enerji harcayan ürünler geliştirmeye öncelik veren Homend markalı 100’den fazla ürün bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.