,, ,

Hirudoid Forte Krem Ne İşe Yarar ?

Sağlık 28.02.2024 - 10:15, Güncelleme: 28.02.2024 - 10:15 12950+ kez okundu.
 

Hirudoid Forte Krem Ne İşe Yarar ?

Hirudoid Forte Krem, pıhtı oluşumunu engeller, oluşan pıhtıyı eritir ve yangıyı önler. Yüzeyel flebit, hematomlu yaralanmalar ve varisli damarlar için idealdir
Hirudoid Forte krem pıhtı oluşumunu engelleyen, oluşan pıhtıyı eriten ve yangıyı önleyen bir kremdir. İçeriğindeki heparinoid ve polidocanol maddeleri sayesinde şu durumlarda kullanılır: 1. Yüzeyel flebit (toplardamarların yangısı): Bacaklarda ağrı, şişlik ve kızarıklık gibi belirtilerle görülen yüzeyel flebit tedavisinde kullanılır. 2. Hematomlu veya hematomsuz künt yaralanmalar: Düşme, çarpma gibi travmalar sonucu oluşan morarma, şişlik ve ağrı gibi belirtilerin giderilmesine yardımcı olur. 3. Varisli damarlar: Varisli damarların neden olduğu ağrı, şişlik ve kaşıntı gibi belirtilerin hafifletilmesine yardımcı olur. 4. Tromboflebit: Damarlarda oluşan pıhtılaşma ve iltihaplanma durumunda kullanılır. 5. Ameliyat sonrası oluşan ödem ve hematom: Ameliyat sonrası oluşan şişlik ve morarmanın giderilmesine yardımcı olur. Hirudoid Forte krem nasıl kullanılır? Kremi, etkilenen bölgeye günde 3-4 kez nazikçe masaj yaparak uygulayın. Kremi uygulamadan önce ellerinizi yıkayın ve uygulamadan sonra ellerinizi tekrar yıkayın. Kremi açık yaralara uygulamayın. Kremi kullanırken herhangi bir yan etki yaşarsanız, doktorunuza veya eczacınıza danışın. Hirudoid Forte kremin yan etkileri: Uygulama bölgesinde tahriş, kızarıklık, kaşıntı veya yanma hissi Alerjik reaksiyonlar Hirudoid Forte kremi kullanmadan önce: Doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Hamileyseniz veya emziriyorsanız doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Başka ilaçlar kullanıyorsanız doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Kremin içeriğine karşı alerjiniz varsa kullanmayınız. Açık yaralara uygulamayınız. Gözlere ve mukozalara temasından kaçınınız. Hirudoid Forte kremi saklama koşulları: Oda sıcaklığında (25°C'nin altında) saklayınız. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız. Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri kullanmayınız.
Hirudoid Forte Krem, pıhtı oluşumunu engeller, oluşan pıhtıyı eritir ve yangıyı önler. Yüzeyel flebit, hematomlu yaralanmalar ve varisli damarlar için idealdir

Hirudoid Forte krem  pıhtı oluşumunu engelleyen, oluşan pıhtıyı eriten ve yangıyı önleyen bir kremdir. İçeriğindeki heparinoid ve polidocanol maddeleri sayesinde şu durumlarda kullanılır:

1. Yüzeyel flebit (toplardamarların yangısı): Bacaklarda ağrı, şişlik ve kızarıklık gibi belirtilerle görülen yüzeyel flebit tedavisinde kullanılır.

2. Hematomlu veya hematomsuz künt yaralanmalar: Düşme, çarpma gibi travmalar sonucu oluşan morarma, şişlik ve ağrı gibi belirtilerin giderilmesine yardımcı olur.

3. Varisli damarlar: Varisli damarların neden olduğu ağrı, şişlik ve kaşıntı gibi belirtilerin hafifletilmesine yardımcı olur.

4. Tromboflebit: Damarlarda oluşan pıhtılaşma ve iltihaplanma durumunda kullanılır.

5. Ameliyat sonrası oluşan ödem ve hematom: Ameliyat sonrası oluşan şişlik ve morarmanın giderilmesine yardımcı olur.

Hirudoid Forte krem nasıl kullanılır?

  • Kremi, etkilenen bölgeye günde 3-4 kez nazikçe masaj yaparak uygulayın.
  • Kremi uygulamadan önce ellerinizi yıkayın ve uygulamadan sonra ellerinizi tekrar yıkayın.
  • Kremi açık yaralara uygulamayın.
  • Kremi kullanırken herhangi bir yan etki yaşarsanız, doktorunuza veya eczacınıza danışın.

Hirudoid Forte kremin yan etkileri:

  • Uygulama bölgesinde tahriş, kızarıklık, kaşıntı veya yanma hissi
  • Alerjik reaksiyonlar

Hirudoid Forte kremi kullanmadan önce:

  • Doktorunuza veya eczacınıza danışınız.
  • Hamileyseniz veya emziriyorsanız doktorunuza veya eczacınıza danışınız.
  • Başka ilaçlar kullanıyorsanız doktorunuza veya eczacınıza danışınız.
  • Kremin içeriğine karşı alerjiniz varsa kullanmayınız.
  • Açık yaralara uygulamayınız.
  • Gözlere ve mukozalara temasından kaçınınız.

Hirudoid Forte kremi saklama koşulları:

  • Oda sıcaklığında (25°C'nin altında) saklayınız.
  • Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız.
  • Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri kullanmayınız.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.