,, ,

Hiçbir ışık sahnedeki Gülben’den parlak olamaz…

Müzik 28.03.2022 - 09:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 09:09 13737+ kez okundu.
 

Hiçbir ışık sahnedeki Gülben’den parlak olamaz…

Arka arkaya konserler veren Gülben Ergen Ankara Günay konserinin ardından önceki akşam sevenleriyle İstanbul Nossa Costa sahnesinde sevenleriyle buluştu.
Dünden bugüne hit olmuş şarkılarını Taşkın Sabah Orkestrası eşliğinde söyleyen Gülben Ergen sahnesinde kıpır kıpır enerjisiyle sevenlerine unutulmaz eğlenceli dakikalar yaşattı.   Konser öncesi basın mensuplarıyla gelerek sohbet eden Gülben Ergen hangisi daha şahane? Sahnede olmak mı, evde olmak mı? sorusuna “Sahnede olmak çok başka bir şey. Hiçbir ışık benden daha fazla ışık saçamaz sahneye çıktığım anda... Evde ise ışıklar yer değiştiriyor. Taşıdığım tüm ışığı sahnede tüketiyorum. Neşem, coşkum baki kalıyor ama olması gereken “ego” mikrofona asılı ve ben evimde hizmete geçiyorum zevkle...” diye cevap verdi.
Arka arkaya konserler veren Gülben Ergen Ankara Günay konserinin ardından önceki akşam sevenleriyle İstanbul Nossa Costa sahnesinde sevenleriyle buluştu.

Dünden bugüne hit olmuş şarkılarını Taşkın Sabah Orkestrası eşliğinde söyleyen Gülben Ergen sahnesinde kıpır kıpır enerjisiyle sevenlerine unutulmaz eğlenceli dakikalar yaşattı.

 

Konser öncesi basın mensuplarıyla gelerek sohbet eden Gülben Ergen hangisi daha şahane? Sahnede olmak mı, evde olmak mı? sorusuna “Sahnede olmak çok başka bir şey. Hiçbir ışık benden daha fazla ışık saçamaz sahneye çıktığım anda... Evde ise ışıklar yer değiştiriyor. Taşıdığım tüm ışığı sahnede tüketiyorum. Neşem, coşkum baki kalıyor ama olması gereken “ego” mikrofona asılı ve ben evimde hizmete geçiyorum zevkle...” diye cevap verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.