,, ,

Heykeltraş Akay'dan Yeryüzü Yüzleri Sergisi

Kültür-Sanat 22.08.2022 - 11:49, Güncelleme: 22.08.2022 - 11:49 38694+ kez okundu.
 

Heykeltraş Akay'dan Yeryüzü Yüzleri Sergisi

Heykeltraş Özge Akay'ın ilk kişisel seramik sergisi 'Yeryüzü Yüzleri' Urla Sanat Sokağında ev dekorasyonu ve mobilya alanında hizmet veren LeBon Home'da sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Yıllarca kurumsal hayatın içinde çalıştıktan sonra kendine yeni bir yön çizmek isteğini, tiyatro, yazarlık seramik ve heykel konusunda eğitimler aldığını belirten Özge Akay eserlerinin duygularını somutlaştırmak için önemli bir araç olduğunu söyledi.   Heykellerinde genellikle kadın temasını işlediğini ve her eserinin bir hikayesi olduğunu dile getiren Akay, “Küçüklükten beri yazma tutkum vardı. Ben de bu yazdığım yazılardan yola çıkarak, üretim yaparak her heykelimi hikayesiyle birlikte beğeniye sundum. Heykellerimi elle şekillendirme tekniğiyle yaşama geçiriyorum. Burada 10 farklı eserim sergileniyor. Bu benim ilk kişisel sergim. Daha önce de 2 karma sergiye katılmıştım. Sanat çalışmalarımı İstanbul ve Ayvalıkta sürdürüyorum. İstanbulda bana ait bir de seramik atölyem de bulunuyor” diye konuştu. Sanata ve sanatçıya olan desteklerini sürdüreceklerini belirten LeBon Home ortaklarından Aylin Gözay'da, ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin lebon.com.tr adresini ve lebon.home Instagram sayfasını ziyaret edebileceğini söyledi; serginin 30 Ağustos tarihine dek ziyarete açık olacağını dile getirdi.   DOĞAL ÜRÜNLER MODERN TASARIMLA BİRLEŞİYOR   Doğadan geleni, modern dokunuşlarla şıklığa kavuşturup, konfor kattıklarını ifade eden LeBon Home ortaklarından Aylin Gözay, yüksek kaliteli mobilyalar, dekoratif ürünler, ev tekstili ürünleri ve banyo gereçlerinde geniş ürün yelpazesiyle hizmet verdiklerini söyledi.   Ahşap ve diğer doğal ürünleri modern tasarımlarla buluşturduklarını kaydeden Gözay, kullanışlı, konforlu, estetik ve doğanın sıcaklığını taşıyan ürünleri tüm yaşam alanlarına özel olarak ürettiklerini de sözlerine ekledi.
Heykeltraş Özge Akay'ın ilk kişisel seramik sergisi 'Yeryüzü Yüzleri' Urla Sanat Sokağında ev dekorasyonu ve mobilya alanında hizmet veren LeBon Home'da sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Yıllarca kurumsal hayatın içinde çalıştıktan sonra kendine yeni bir yön çizmek isteğini, tiyatro, yazarlık seramik ve heykel konusunda eğitimler aldığını belirten Özge Akay eserlerinin duygularını somutlaştırmak için önemli bir araç olduğunu söyledi.

 

Heykellerinde genellikle kadın temasını işlediğini ve her eserinin bir hikayesi olduğunu dile getiren Akay, “Küçüklükten beri yazma tutkum vardı. Ben de bu yazdığım yazılardan yola çıkarak, üretim yaparak her heykelimi hikayesiyle birlikte beğeniye sundum. Heykellerimi elle şekillendirme tekniğiyle yaşama geçiriyorum. Burada 10 farklı eserim sergileniyor. Bu benim ilk kişisel sergim. Daha önce de 2 karma sergiye katılmıştım. Sanat çalışmalarımı İstanbul ve Ayvalıkta sürdürüyorum. İstanbulda bana ait bir de seramik atölyem de bulunuyor” diye konuştu.

Sanata ve sanatçıya olan desteklerini sürdüreceklerini belirten LeBon Home ortaklarından Aylin Gözay'da, ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin lebon.com.tr adresini ve lebon.home Instagram sayfasını ziyaret edebileceğini söyledi; serginin 30 Ağustos tarihine dek ziyarete açık olacağını dile getirdi.

 

DOĞAL ÜRÜNLER MODERN TASARIMLA BİRLEŞİYOR

 

Doğadan geleni, modern dokunuşlarla şıklığa kavuşturup, konfor kattıklarını ifade eden LeBon Home ortaklarından Aylin Gözay, yüksek kaliteli mobilyalar, dekoratif ürünler, ev tekstili ürünleri ve banyo gereçlerinde geniş ürün yelpazesiyle hizmet verdiklerini söyledi.

 

Ahşap ve diğer doğal ürünleri modern tasarımlarla buluşturduklarını kaydeden Gözay, kullanışlı, konforlu, estetik ve doğanın sıcaklığını taşıyan ürünleri tüm yaşam alanlarına özel olarak ürettiklerini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.