,, ,

Her Babayiğidin Harcı Değildir!

Müzik 03.06.2022 - 09:53, Güncelleme: 03.06.2022 - 09:53 11492+ kez okundu.
 

Her Babayiğidin Harcı Değildir!

Sahnesinin bir sırrı, bir sihri olan canlı performansıyla büyük beğeni toplayarak geniş repertuvarıyla da her kesime hitap eden kendi şarkılarının yanı sıra
başka arkadaşlarının şarkılarını, arabesk eserleri, Türk Sanat Müziği eserlerini söylediği hatta ekibiyle birlikte yaptığı sahne şovu ile müzik severlerin kalbinde ayrı bir yer edinen Deha Bilimlier sözü ve müziği Emrah Demiralp düzenlemesi Alper Atakan imzalı yeni şarkısı “Başka Yerde Oyna” ile dijital platformlardaki yerini aldı. Yaz sezonu boyunca haftanın 7 gecesi İstanbul Bodrum Antalya Çeşme başta olmak üzere sahnede olacak olan Deha Bilimlier, 'Sahne işi bir aşk bir sihirdir… Her gün sahnede canlı şarkı söylemek her babayiğidin harcı değildir.' dedi. 
Sahnesinin bir sırrı, bir sihri olan canlı performansıyla büyük beğeni toplayarak geniş repertuvarıyla da her kesime hitap eden kendi şarkılarının yanı sıra

başka arkadaşlarının şarkılarını, arabesk eserleri, Türk Sanat Müziği eserlerini söylediği hatta ekibiyle birlikte yaptığı sahne şovu ile müzik severlerin kalbinde ayrı bir yer edinen Deha Bilimlier sözü ve müziği Emrah Demiralp düzenlemesi Alper Atakan imzalı yeni şarkısı “Başka Yerde Oyna” ile dijital platformlardaki yerini aldı.

Yaz sezonu boyunca haftanın 7 gecesi İstanbul Bodrum Antalya Çeşme başta olmak üzere sahnede olacak olan Deha Bilimlier, 'Sahne işi bir aşk bir sihirdir… Her gün sahnede canlı şarkı söylemek her babayiğidin harcı değildir.' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.