,, ,

Haluk Cömertoğlu Kimdir

Kimdir 17.01.2023 - 16:12, Güncelleme: 17.01.2023 - 16:12 9834+ kez okundu.
 

Haluk Cömertoğlu Kimdir

Haluk Cömertoğlu Kimdir?
Haluk Cömertoğlu 1965 yılında Arapgir’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Arapgir’ de tamamladıktan sonra, 1988 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. 2013-2015 yıllar arasında İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Haluk Cömertoğlu 2009 yılına kadar kendi kurduğu müessesinde, inşaat sektöründe ticari faaliyetlerde bulundu. 1994 yılında, Refah Partisinden Belediye Başkanlığı için aday oldu. 1999-2004 yılları arasında, Fazilet Partisi Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundu. Haluk Cömertoğlu 2009 ve 2014 yıllarında yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Ak Partiden iki dönem Arapgir Belediye Başkanlığına seçildi. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçiminde CHP Cumhuriyet Halk Partisinden yeniden üçüncü dönem olarak belediye başkanlığına seçildi ve halen bu görevi devam etmektedir. Haluk Cömertoğlu Devam görev süresi içerisinde; Arapgir İlçesindeki tarihi, doğal ve kültürel değerlerin gün yüzüne çıkarılmasında yoğun emek harcadı. Bu sürede; cami, köprü, konak, hamam, han, kütüphane vb. olmak üzere 150 civarındaki tarihi değerin tescili ve restorasyonlarını yaptırarak ayağa kalkmasını sağladı. Başkan Haluk Cömertoğlu evli ve Dört çocuk babası olup, orta düzeyde İngilizce bilmektedir.
Haluk Cömertoğlu Kimdir?

Haluk Cömertoğlu 1965 yılında Arapgir’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Arapgir’ de tamamladıktan sonra, 1988 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. 2013-2015 yıllar arasında İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Haluk Cömertoğlu 2009 yılına kadar kendi kurduğu müessesinde, inşaat sektöründe ticari faaliyetlerde bulundu.

1994 yılında, Refah Partisinden Belediye Başkanlığı için aday oldu. 1999-2004 yılları arasında, Fazilet Partisi Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundu. Haluk Cömertoğlu 2009 ve 2014 yıllarında yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Ak Partiden iki dönem Arapgir Belediye Başkanlığına seçildi. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçiminde CHP Cumhuriyet Halk Partisinden yeniden üçüncü dönem olarak belediye başkanlığına seçildi ve halen bu görevi devam etmektedir.

Haluk Cömertoğlu Devam görev süresi içerisinde; Arapgir İlçesindeki tarihi, doğal ve kültürel değerlerin gün yüzüne çıkarılmasında yoğun emek harcadı. Bu sürede; cami, köprü, konak, hamam, han, kütüphane vb. olmak üzere 150 civarındaki tarihi değerin tescili ve restorasyonlarını yaptırarak ayağa kalkmasını sağladı. Başkan Haluk Cömertoğlu evli ve Dört çocuk babası olup, orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.