,, ,

Hadise'den dekolteli ayna pozu paylaşımı!

Magazin 15.01.2023 - 20:25, Güncelleme: 15.01.2023 - 20:25 12184+ kez okundu.
 

Hadise'den dekolteli ayna pozu paylaşımı!

Hadise'den dekolteli ayna pozu paylaşımı!
Şarkıcı Hadise , Mehmet Dinçerler ile boşanmasıyla gündemdeydi. Özel hayatıyla çok konuşulan ünlü popçu, İngiltere'nin başkenti Londra'ya giderek kafa dağıtmıştı. Hadise son olarak sosyal medya hesabından aynı karşısında verdiği pozu paylaştı. Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü popçu, geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitmişti. Bol bol yorgunluk atan Hadise , paylaşımına "Hadise , Londra'da" notunu düşmüştü. Bazı karelerde makyajsız olması dikkatlerden kaçmayan ünlü şarkıcıya; binlerce beğeni ve "Bu ne güzellik", "Su gibisin", "Her hali güzel" gibi yorumlar gelmişti. Belçika doğumlu olan şarkıcı Hadise , geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir mekandan Galatasaray'ın Belçikalı yıldız futbolcusu Dries Mertens, eşi Katrin Kerkhofs ve arkadaşları ile çıkarken görüntülenmişti. Yakın arkadaş oldukları bilinen Hadise ve Mertens çifti, farklı araçlarla mekandan ayrılmıştı. "GÜZEL ARKADAŞLARIMIZLA YEMEKTEYDİK" Mekan çıkışında "Yeni yıla bomba gibi girdik" diyen Hadise , "Sahnemizdeydik. Yeni yıla harika bir giriş yaptık. Ekip arkadaşlarımla birlikte çok güzel bir konser gerçekleştirdik. Güzel dostlarımızla da yemekteydik biraz önce" şeklinde konuşmuştu. AYNA POZU Son dönemde iddialı sahne kıyafetleriyle adından söz ettiren şarkıcı Hadise paylaşımlarıyla olay oluyor. Ünlü şarkıcı son olarak çiçekli elbisesiyle ayna karşısında poz verdi. Minicik eteği ve derin göğüs dekoltesiyle eğilerek poz veren Hadise'yi görenler "Yakında üstsüz poz da gelir", "Yaşlanma karşıtı", "Yaktın geçtin" yorumlarında bulundu.
Hadise'den dekolteli ayna pozu paylaşımı!

Şarkıcı Hadise , Mehmet Dinçerler ile boşanmasıyla gündemdeydi. Özel hayatıyla çok konuşulan ünlü popçu, İngiltere'nin başkenti Londra'ya giderek kafa dağıtmıştı. Hadise son olarak sosyal medya hesabından aynı karşısında verdiği pozu paylaştı.

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü popçu, geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitmişti.

Bol bol yorgunluk atan Hadise , paylaşımına " Hadise , Londra'da" notunu düşmüştü. Bazı karelerde makyajsız olması dikkatlerden kaçmayan ünlü şarkıcıya; binlerce beğeni ve "Bu ne güzellik", "Su gibisin", "Her hali güzel" gibi yorumlar gelmişti.

Belçika doğumlu olan şarkıcı Hadise , geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir mekandan Galatasaray'ın Belçikalı yıldız futbolcusu Dries Mertens, eşi Katrin Kerkhofs ve arkadaşları ile çıkarken görüntülenmişti. Yakın arkadaş oldukları bilinen Hadise ve Mertens çifti, farklı araçlarla mekandan ayrılmıştı.

"GÜZEL ARKADAŞLARIMIZLA YEMEKTEYDİK"

Mekan çıkışında "Yeni yıla bomba gibi girdik" diyen Hadise , "Sahnemizdeydik. Yeni yıla harika bir giriş yaptık. Ekip arkadaşlarımla birlikte çok güzel bir konser gerçekleştirdik. Güzel dostlarımızla da yemekteydik biraz önce" şeklinde konuşmuştu.

AYNA POZU

Son dönemde iddialı sahne kıyafetleriyle adından söz ettiren şarkıcı Hadise paylaşımlarıyla olay oluyor. Ünlü şarkıcı son olarak çiçekli elbisesiyle ayna karşısında poz verdi.

Minicik eteği ve derin göğüs dekoltesiyle eğilerek poz veren Hadise'yi görenler "Yakında üstsüz poz da gelir", "Yaşlanma karşıtı", "Yaktın geçtin" yorumlarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.