,, ,

Günün en çok kazandıranı Serum

Bitcoin 04.01.2023 - 14:57, Güncelleme: 04.01.2023 - 14:59 11536+ kez okundu.
 

Günün en çok kazandıranı Serum

Günün en çok kazandıranı Serum
Bybit Global ekibi tarafından hazırlanan bültende günün öne çıkan konularına yer verilmiş. Başlıca ABD hisse senedi endeksleri, 2023'ün ilk ticaret seansına kötü bir notla başladı. Tesla 'nın hisseleri, zayıf Aralık teslimat rakamlarının ardından %12,24 düştü ve Nasdaq Bileşik endeksini aşağı çekerek günü %-0,76'lık bir getiri ile tamamladı. Bu arada, daha geniş kripto para piyasası, son 24 saatte hem Bitcoin hem de Ethereum %0,05 düşüşle etkileyici bir şekilde davranmadı. Bugünün zirvesinde yer alan ve bu yazıyı hazırlarken 24 saatlik %30,9'luk bir getiri kaydeden SRM, muhtemelen FTX'in gelişen destanı ve Vitalk'ın Solana'ya övgüsü nedeniyle piyasadan daha iyi performans gösterdi. SRM, Solana üzerine kurulu merkezi olmayan borsa Serumunun yerel simgesi. FTX'in çöküşünden önce, Serum bir zamanlar Solana'daki en büyük merkezi olmayan borsaydı, oysa diğer DeFi protokolleri yenilikçi ürünler oluşturmak için onun likiditesine güveniyor. Serum, Sam Bankman-Fried tarafından desteklendi ve bu nedenle FTX'in serpintisinin ardından SRM'nin düşüşüne yol açtı. SRM'nin bir gecede gösterdiği performans, muhtemelen FTX durumunun, 3,5 milyar dolar değerindeki FTX varlığının Bahamalı yetkililer tarafından güvenli bir şekilde tutulabileceği mevcut CEO John Ray III'ün iddia ettiğinden daha az ciddi olduğuna dair canlanan umuttan kaynaklanıyordu. Bununla birlikte, bir yatırım projesi olarak Serum, FTX'in iflasının alacaklısı değildir ve FTX'in gelişmekte olan destanından gelen olumlu haberlerin, Serum'un temellerini iyileştirmesi pek olası değildir. Dahası, SRM, Vitalik'in geçen hafta sonu Solana geliştirici topluluğuna yaptığı övgülerin ardından Solana'nın ekosistemindeki diğer tokenlerle birlikte yükseldi. Ancak, Solana topluluğu orijinal Serum projesini değiştirmek için OpenBook adlı bir Serum çatalı üzerinde çalıştığından, bunun uzun vadede devam etmesi pek olası değil.
Günün en çok kazandıranı Serum

Bybit Global ekibi tarafından hazırlanan bültende günün öne çıkan konularına yer verilmiş.

Başlıca ABD hisse senedi endeksleri, 2023'ün ilk ticaret seansına kötü bir notla başladı. Tesla 'nın hisseleri, zayıf Aralık teslimat rakamlarının ardından %12,24 düştü ve Nasdaq Bileşik endeksini aşağı çekerek günü %-0,76'lık bir getiri ile tamamladı. Bu arada, daha geniş kripto para piyasası, son 24 saatte hem Bitcoin hem de Ethereum %0,05 düşüşle etkileyici bir şekilde davranmadı. Bugünün zirvesinde yer alan ve bu yazıyı hazırlarken 24 saatlik %30,9'luk bir getiri kaydeden SRM, muhtemelen FTX'in gelişen destanı ve Vitalk'ın Solana'ya övgüsü nedeniyle piyasadan daha iyi performans gösterdi.

SRM, Solana üzerine kurulu merkezi olmayan borsa Serumunun yerel simgesi. FTX'in çöküşünden önce, Serum bir zamanlar Solana'daki en büyük merkezi olmayan borsaydı, oysa diğer DeFi protokolleri yenilikçi ürünler oluşturmak için onun likiditesine güveniyor. Serum, Sam Bankman-Fried tarafından desteklendi ve bu nedenle FTX'in serpintisinin ardından SRM'nin düşüşüne yol açtı. SRM'nin bir gecede gösterdiği performans, muhtemelen FTX durumunun, 3,5 milyar dolar değerindeki FTX varlığının Bahamalı yetkililer tarafından güvenli bir şekilde tutulabileceği mevcut CEO John Ray III'ün iddia ettiğinden daha az ciddi olduğuna dair canlanan umuttan kaynaklanıyordu. Bununla birlikte, bir yatırım projesi olarak Serum, FTX'in iflasının alacaklısı değildir ve FTX'in gelişmekte olan destanından gelen olumlu haberlerin, Serum'un temellerini iyileştirmesi pek olası değildir.

Dahası, SRM, Vitalik'in geçen hafta sonu Solana geliştirici topluluğuna yaptığı övgülerin ardından Solana'nın ekosistemindeki diğer tokenlerle birlikte yükseldi. Ancak, Solana topluluğu orijinal Serum projesini değiştirmek için OpenBook adlı bir Serum çatalı üzerinde çalıştığından, bunun uzun vadede devam etmesi pek olası değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.