,, ,

Gökçe Özgül Kimdir ?

Kimdir 18.08.2022 - 10:02, Güncelleme: 18.08.2022 - 10:37 21512+ kez okundu.
 

Gökçe Özgül Kimdir ?

100’den fazla Türkçe-İngilizce bestesi olan Gökçe Özgül
22 Eylül 1994 tarihinde Antalya’da doğdu. İlk kez 2002 yılında bir etkinlikte (7 yaşında) 'Queen of the Night' Aria söyledi. Gökçe Özgül 2011’de O Ses Türkiye’ye 16 yaşında katıldı. The Akademia’nın dünya genelinde düzenlediği yarışmada Gökçe Özgül ‘Toxic’ adlı şarkıyla ‘En İyi Cover’ dalında 1. oldu. Sayısı 100’den fazla, sözü müziği kendine ait, Türkçe ve İngilizce bestesi vardır. Youtube kanalı açıp kendi imkanlarıyla yaptığı acapellaları yüklediğinde, Türkiye’de tek başına acapella yapan ilk Türk kızı oldu. Coverlar yapmaya başladığında, yüklediği ‘Vur Yüreğim’ şarkısı 20 milyondan fazla izlenme aldı. 18 yaşından bu yana profesyonel olarak sahne almakta, Gökçe Özgül Youtube kanalına videolar yüklemekte ve kendi yazdığı şarkıları dinleyicisiyle paylaşmaya devam etmektedir. ​Katıldığı 22. Altın Güvercin Beste Yarışması’nda (2019), sözü ve müziği kendine ait olan ; ‘’Sen Bana Canlı Lazımsın’’ adlı eseriyle bu yarışmada 1.lik alan en genç besteci oldu.
100’den fazla Türkçe-İngilizce bestesi olan Gökçe Özgül

22 Eylül 1994 tarihinde Antalya’da doğdu. İlk kez 2002 yılında bir etkinlikte (7 yaşında) 'Queen of the Night' Aria söyledi.  Gökçe Özgül 2011’de O Ses Türkiye’ye 16 yaşında katıldı.

The Akademia’nın dünya genelinde düzenlediği yarışmada Gökçe Özgül ‘Toxic’ adlı şarkıyla ‘En İyi Cover’ dalında 1. oldu. Sayısı 100’den fazla, sözü müziği kendine ait, Türkçe ve İngilizce bestesi vardır.

Youtube kanalı açıp kendi imkanlarıyla yaptığı acapellaları yüklediğinde, Türkiye’de tek başına acapella yapan ilk Türk kızı oldu. Coverlar yapmaya başladığında, yüklediği ‘Vur Yüreğim’ şarkısı 20 milyondan fazla izlenme aldı.

18 yaşından bu yana profesyonel olarak sahne almakta, Gökçe Özgül Youtube kanalına videolar yüklemekte ve kendi yazdığı şarkıları dinleyicisiyle paylaşmaya devam etmektedir.

​Katıldığı 22. Altın Güvercin Beste Yarışması’nda (2019), sözü ve müziği kendine ait olan ; ‘’Sen Bana Canlı Lazımsın’’ adlı eseriyle bu yarışmada 1.lik alan en genç besteci oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.