,, ,

Gm 22 Pro Modeline Yeni Güncelleme İle Artırılabilir Bellek Teknolojisi Geliyor

Bilim-Teknoloji 14.09.2022 - 10:49, Güncelleme: 14.09.2022 - 10:49 44935+ kez okundu.
 

Gm 22 Pro Modeline Yeni Güncelleme İle Artırılabilir Bellek Teknolojisi Geliyor

Üstün kalite standartlarında, ulaşılabilir, güncel teknolojilere sahip akıllı mobil çözümler geliştiren General Mobile, en beğenilen modellerinden biri olan GM 22 Pro modeline güncelleme yayınladı
Üstün kalite standartlarında, ulaşılabilir, güncel teknolojilere sahip akıllı mobil çözümler geliştiren General Mobile, en beğenilen modellerinden biri olan GM 22 Pro modeline güncelleme yayınladı. Yayınladığı bu güncelleme ile artırılabilir bellek teknolojisini kullanıcılarına tanıtan General Mobile, bu özellik ile performansını ikiye katlıyor. 16GB’a ulaşan RAM performansını deneyimleyin Yeni yayınlanan bu güncelleme ile GM 22 Pro  donanımında bulunan 8GB RAM’e ekstra olarak 8GB artırılmış bellek alanı sunuyor. Artırılmış bellek teknolojisi, telefonunuzda aynı anda daha fazla uygulamayı daha akıcı bir deneyimle kullanmanıza olanak tanıyor. GM 22 Pro 16GB’a ulaşan artırılmış bellek teknolojisi sayesinde, yüksek performans gerektiren uygulamaları ve oyunları kullanırken telefon performansını üst seviyede tutarak kullanıcılarına sunuyor. . Artırılmış bellek teknolojisini kullanmak isteyen kullanıcılar, telefonlarını son sürüme güncelledikten sonra “Ayarlar” menüsünde yer alan “Sistem” sekmesinin “Gelişmiş” bölümünden aktif hale getirebilirler.    108MP dörtlü kamerası ile sıra dışı fotoğraflar çekin GM 22 Pro, ergonomik tasarımı ve 108MP dörtlü kamerası ile dikkat çekiyor. Yüksek kaliteli kamera sensöründen güç alan kamerası, 115 derecelik ultra geniş açı fotoğraf çekebildiği gibi 4K video çekimi de yapabiliyor. Ayrıca gece çekim modu, portre modu ve makro modu gibi çekim yeteneklerine de sahip. GM 22 Pro 6.78 inç FHD+ ekrana sahip ve Mediatek Helio G95 işlemci tarafından destekleniyor. GM 22 Pro, 128GB dahili hafızanın yanında 256GB microSD card desteği sunuyor. 5000mAh bataryası 18W hızlı şarjı destekliyor. 
Üstün kalite standartlarında, ulaşılabilir, güncel teknolojilere sahip akıllı mobil çözümler geliştiren General Mobile, en beğenilen modellerinden biri olan GM 22 Pro modeline güncelleme yayınladı

Üstün kalite standartlarında, ulaşılabilir, güncel teknolojilere sahip akıllı mobil çözümler geliştiren General Mobile, en beğenilen modellerinden biri olan GM 22 Pro modeline güncelleme yayınladı. Yayınladığı bu güncelleme ile artırılabilir bellek teknolojisini kullanıcılarına tanıtan General Mobile, bu özellik ile performansını ikiye katlıyor.

16GB’a ulaşan RAM performansını deneyimleyin

Yeni yayınlanan bu güncelleme ile GM 22 Pro  donanımında bulunan 8GB RAM’e ekstra olarak 8GB artırılmış bellek alanı sunuyor. Artırılmış bellek teknolojisi, telefonunuzda aynı anda daha fazla uygulamayı daha akıcı bir deneyimle kullanmanıza olanak tanıyor. GM 22 Pro 16GB’a ulaşan artırılmış bellek teknolojisi sayesinde, yüksek performans gerektiren uygulamaları ve oyunları kullanırken telefon performansını üst seviyede tutarak kullanıcılarına sunuyor. .

Artırılmış bellek teknolojisini kullanmak isteyen kullanıcılar, telefonlarını son sürüme güncelledikten sonra “Ayarlar” menüsünde yer alan “Sistem” sekmesinin “Gelişmiş” bölümünden aktif hale getirebilirler. 

 

108MP dörtlü kamerası ile sıra dışı fotoğraflar çekin

GM 22 Pro, ergonomik tasarımı ve 108MP dörtlü kamerası ile dikkat çekiyor. Yüksek kaliteli kamera sensöründen güç alan kamerası, 115 derecelik ultra geniş açı fotoğraf çekebildiği gibi 4K video çekimi de yapabiliyor. Ayrıca gece çekim modu, portre modu ve makro modu gibi çekim yeteneklerine de sahip.  GM 22 Pro 6.78 inç FHD+ ekrana sahip ve Mediatek Helio G95 işlemci tarafından destekleniyor. GM 22 Pro, 128GB dahili hafızanın yanında 256GB microSD card desteği sunuyor. 5000mAh bataryası 18W hızlı şarjı destekliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.