,, ,

Genel Başkan Yılmaz Gülümser : Terör Örgütleriyle Mücadeleye Devam Ediyor Olacağız.

Siyaset 06.01.2023 - 14:14, Güncelleme: 06.01.2023 - 14:16 5215+ kez okundu.
 

Genel Başkan Yılmaz Gülümser : Terör Örgütleriyle Mücadeleye Devam Ediyor Olacağız.

Genel Başkanı Yılmaz Gülümser : Terör Örgütleriyle Mücadeleye Devam Ediyor Olacağız.
Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Ankara İl Merkez Binasın'da Basın açıklaması yaptı. Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ve yurt dışında yaşayan Aziz Türk Milletimizin geleceğini Türkiye Büyük Millet Meclisimizi terörist başı bebek katili Apo’nun insiyatifine bırakmak çözüm süreci ile arayışlar içine olmak zaafiyetinden kurtulmak gerekmektedir.dedi. Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin Yüce Türk Devletimizin Aziz Türk Milletimizin hiç bir terör örgütleriyle pazarlık yapmasına gerek yoktur. Yüce Türk Devletimiz her zaman güçlüdür sonsuza kadar da güçlenerek yolumuza devam ediyor olacağız. Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin uluslar arası arenada da hiç bir terör örgütleriyle işbirliği veya pazarlık yapmayacağını terör örgütleriyle mücadeleye devam ediyor olacağını bildiriyoruz. Vatan Severler Partisi olarak Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ve yurt dışında yaşayan Aziz Türk Milletimiz için hizmete devam ediyor olacağız. Bu Mukaddes Türk Vatan topraklarımızın bütünlüğü Yüce Türk Devletimizin Sonsuz bekası Aziz Türk Milletimizin huzuru refahı barışı sağlamak amacıyla şahsi ve siyasi çıkarlarımızı düşünmeden hareket ediyor olacağız. Ifadesini kullandı. Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimiz'dir.
Genel Başkanı Yılmaz Gülümser : Terör Örgütleriyle Mücadeleye Devam Ediyor Olacağız.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Ankara İl Merkez Binasın'da Basın açıklaması yaptı.

Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ve yurt dışında yaşayan Aziz Türk Milletimizin geleceğini Türkiye Büyük Millet Meclisimizi terörist başı bebek katili Apo’nun insiyatifine bırakmak çözüm süreci ile arayışlar içine olmak zaafiyetinden kurtulmak gerekmektedir.dedi.
Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin Yüce Türk Devletimizin Aziz Türk Milletimizin hiç bir terör örgütleriyle pazarlık yapmasına gerek yoktur.
Yüce Türk Devletimiz her zaman güçlüdür sonsuza kadar da güçlenerek yolumuza devam ediyor olacağız.

Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin uluslar arası arenada da hiç bir terör örgütleriyle işbirliği veya pazarlık yapmayacağını terör örgütleriyle mücadeleye devam ediyor olacağını bildiriyoruz.

Vatan Severler Partisi olarak Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ve yurt dışında yaşayan Aziz Türk Milletimiz için hizmete devam ediyor olacağız.

Bu Mukaddes Türk Vatan topraklarımızın bütünlüğü Yüce Türk Devletimizin Sonsuz bekası Aziz Türk Milletimizin huzuru refahı barışı sağlamak amacıyla şahsi ve siyasi çıkarlarımızı düşünmeden hareket ediyor olacağız.
Ifadesini kullandı.

Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimiz'dir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.