,, ,

Gece, Katerina Ekşioğlu’nun “Pre Fall 2022” Koleksiyonu ile Parlıyor

Moda 04.04.2022 - 12:23, Güncelleme: 04.04.2022 - 12:23 36661+ kez okundu.
 

Gece, Katerina Ekşioğlu’nun “Pre Fall 2022” Koleksiyonu ile Parlıyor

Katerina Ekşioğlu ’nun Pre Fall 2022 koleksiyonunda gecenin büyüsü, incelik ve feminenliğin yansıdığı tasarımlarla moda severlerin beğenisini kazanıyor.
Tasarımlarını yaptığı kıyafetlerinde Fransız zarafetini, İskandinav özlülüğünü ve Amerikan ekstrem tutkusunu bir arada veren Katerina Ekşioğlu , oluşturduğu koleksiyon ile gece şıklığına rahatlığı da katmak isteyen kadınların, koleksiyona ilgi göstermesini sağlıyor. Pre Fall 2022 koleksiyonunun dikkat çeken unsurlarından biri de kadınların gece şıklığını yakalaması. Bunun için de ürünlerde geceyi yansıtan şekiller, aksesuarlar, taşlar ve kristaller kullanılarak zarafet tamamlanıyor.   Kadınların karakterlerini dışa vuran kıyafetler tasarlamayı amaçlayan Katerina Ekşioğlu , bu hedefi için ekoseli ve siyah kumaşlar kullanmayı önemsiyor. Böylece sert imaj seven kadınlara da etkileyici bir pencere açılıyor. Ekoseye yeni bir yorum getirilerek kıyafetin feminenliğinin, kadınların gözlerinden yansıyan feminenlikle bütünlük kazanması sağlanıyor. Kadının her anında özel hissetmesi için gündüzden geceye şık ve zarif, aynı zamanda rahat olunabilecek kıyafetler keskin ve kırılgan bir çizgiyle ortaya koyuluyor.    Ekşioğlu’nun Tasarımlarında Yaratıcı Detaylar Dikkat Çekiyor Modanın sanat olarak kabul edildiği, bunun da özel ve kaliteli kumaşlarla açığa çıkarıldığı Ekşioğlu’nun koleksiyonunda kalite, doğal olarak rahatlığı da ardında getiriyor. Gündüz alabildiğine şık ve rahat olan kadının, geceleri de zarif görünüşünün altında dik duruşlu bir kadın olarak temsili gözler önüne seriliyor. Ekşioğlu’nun ürünlerinin tamamında fermuarlar, derin kesimler, çeşitli geometrik kesikler ve yaka kombinasyonlarına yer vermesi kadınlara kendinden emin bir imaj veriyor. Kışkırtıcı ve baştan çıkarıcı tasarım anlayışının yansıdığı Pre Fall 2022 koleksiyonunda en önemli unsur olarak estetik dikkati çekiyor.   Zamanın en sert dönemi olan gecenin yansıması için titizlikle çalışan Ekşioğlu’nun tasarımcıları, gökyüzünün yıldızlarını işler gibi kumaşları işliyor. Böylelikle kadınlar kendilerini her anlarında özel hissediyor. Yaratılan detaycılık ise moda otoriteleri tarafından tam not almayı başarıyor. Günlük hayatın karmaşasından sıyrılıp gecenin huzur ve ihtişamına sığınmak isteyenler, Katerina Ekşioğlu’nun tasarımlarında kendilerinden parçalar buluyor.
Katerina Ekşioğlu ’nun Pre Fall 2022 koleksiyonunda gecenin büyüsü, incelik ve feminenliğin yansıdığı tasarımlarla moda severlerin beğenisini kazanıyor.

Tasarımlarını yaptığı kıyafetlerinde Fransız zarafetini, İskandinav özlülüğünü ve Amerikan ekstrem tutkusunu bir arada veren Katerina Ekşioğlu , oluşturduğu koleksiyon ile gece şıklığına rahatlığı da katmak isteyen kadınların, koleksiyona ilgi göstermesini sağlıyor. Pre Fall 2022 koleksiyonunun dikkat çeken unsurlarından biri de kadınların gece şıklığını yakalaması. Bunun için de ürünlerde geceyi yansıtan şekiller, aksesuarlar, taşlar ve kristaller kullanılarak zarafet tamamlanıyor.

 

Kadınların karakterlerini dışa vuran kıyafetler tasarlamayı amaçlayan Katerina Ekşioğlu , bu hedefi için ekoseli ve siyah kumaşlar kullanmayı önemsiyor. Böylece sert imaj seven kadınlara da etkileyici bir pencere açılıyor. Ekoseye yeni bir yorum getirilerek kıyafetin feminenliğinin, kadınların gözlerinden yansıyan feminenlikle bütünlük kazanması sağlanıyor. Kadının her anında özel hissetmesi için gündüzden geceye şık ve zarif, aynı zamanda rahat olunabilecek kıyafetler keskin ve kırılgan bir çizgiyle ortaya koyuluyor. 

 

Ekşioğlu’nun Tasarımlarında Yaratıcı Detaylar Dikkat Çekiyor

Modanın sanat olarak kabul edildiği, bunun da özel ve kaliteli kumaşlarla açığa çıkarıldığı Ekşioğlu’nun koleksiyonunda kalite, doğal olarak rahatlığı da ardında getiriyor. Gündüz alabildiğine şık ve rahat olan kadının, geceleri de zarif görünüşünün altında dik duruşlu bir kadın olarak temsili gözler önüne seriliyor. Ekşioğlu’nun ürünlerinin tamamında fermuarlar, derin kesimler, çeşitli geometrik kesikler ve yaka kombinasyonlarına yer vermesi kadınlara kendinden emin bir imaj veriyor. Kışkırtıcı ve baştan çıkarıcı tasarım anlayışının yansıdığı Pre Fall 2022 koleksiyonunda en önemli unsur olarak estetik dikkati çekiyor.

 

Zamanın en sert dönemi olan gecenin yansıması için titizlikle çalışan Ekşioğlu’nun tasarımcıları, gökyüzünün yıldızlarını işler gibi kumaşları işliyor. Böylelikle kadınlar kendilerini her anlarında özel hissediyor. Yaratılan detaycılık ise moda otoriteleri tarafından tam not almayı başarıyor. Günlük hayatın karmaşasından sıyrılıp gecenin huzur ve ihtişamına sığınmak isteyenler, Katerina Ekşioğlu’nun tasarımlarında kendilerinden parçalar buluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.