,, ,

Gaziosmanpaşa'nın popüler mekanı: Mocca Cafe...

Yaşam 09.11.2022 - 15:29, Güncelleme: 09.11.2022 - 15:29 65334+ kez okundu.
 

Gaziosmanpaşa'nın popüler mekanı: Mocca Cafe...

Gaziosmanpaşa'nın popüler mekanı: Mocca Cafe...
Ülkemizde hızla gelişen hizmet sektörü popüler kültürün de etkisi ile sosyalleşen yeni kitleler yaratıyor. Bu nedenle insanların yiyecek içecek ihtiyaçlarını karşılamak için zevklerine hitap edecek menülere ihtiyaç duyuluyor. 2022 yılında Gaziosmanpaşa Küçükköy ’de hizmete başlayan Mocca Cafe 'nin kurucusu Mehmet Aylaç'ın 25 yıllık tecrübesi ile kısa zamanda bölgenin önde gelen mekanlarından biri olmayı başardı.   "Aile toplantıları için buluşma noktası oldu" Müşterilerine daima aile ortamı sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Mehmet Aylaç, "Aile toplantılarının vazgeçilmez adresi olmayı hedefliyorduk. Modern konsepti ile ailelerin de sıkça ziyaret ettiği Mocca Cafe zengin kahvaltı ve ana yemek menüleriyle müşterilerine geniş ürün yelpazesi sunuyor" dedi. Farklı konseptlere ev sahipliği yapıyor Özel organizasyonlar ile müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler de sunmayı hedefleyerek hijyen ve şeffaflık ilkesiyle müşterilerinden tam not almayı hedefleyen Mocca Cafe iş toplantıları, yılbaşı eğlencesi, doğum günü kutlamaları gibi birçok özel organizasyona da ev sahipliği yapıyor. "Güleryüzlü, genç ve dinamik bir ekip kurduk" Mocca Cafe her geçen gün hizmet standartlarını bir adım daha ileriye taşımayı amaçladıklarını söyleyen Mehmet Aylaç, "Genç ve dinamik ekibimizle değerli müşterilerine özel ve güzel hissettirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Mocca Cafe’yi hizmete açtıktan sonra sektörel olarak tüm gelişmeleri takip ediyoruz. Günümüzde artık pek çok kişinin evinde büyük ekran bir televizyon bulunsa da, arkadaşlarıyla birlikte futbolun keyfini çıkarmak isteyenlerin bu keyfi Mocca Cafe’de doyasıya yaşayacaklarının garantisini veriyoruz" ifadelerini kullandı.
Gaziosmanpaşa'nın popüler mekanı: Mocca Cafe...
Ülkemizde hızla gelişen hizmet sektörü popüler kültürün de etkisi ile sosyalleşen yeni kitleler yaratıyor. Bu nedenle insanların yiyecek içecek ihtiyaçlarını karşılamak için zevklerine hitap edecek menülere ihtiyaç duyuluyor.
2022 yılında Gaziosmanpaşa Küçükköy ’de hizmete başlayan Mocca Cafe 'nin kurucusu Mehmet Aylaç'ın 25 yıllık tecrübesi ile kısa zamanda bölgenin önde gelen mekanlarından biri olmayı başardı.
 
"Aile toplantıları için buluşma noktası oldu"
Müşterilerine daima aile ortamı sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Mehmet Aylaç, "Aile toplantılarının vazgeçilmez adresi olmayı hedefliyorduk. Modern konsepti ile ailelerin de sıkça ziyaret ettiği Mocca Cafe zengin kahvaltı ve ana yemek menüleriyle müşterilerine geniş ürün yelpazesi sunuyor" dedi.
Farklı konseptlere ev sahipliği yapıyor
Özel organizasyonlar ile müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler de sunmayı hedefleyerek hijyen ve şeffaflık ilkesiyle müşterilerinden tam not almayı hedefleyen Mocca Cafe iş toplantıları, yılbaşı eğlencesi, doğum günü kutlamaları gibi birçok özel organizasyona da ev sahipliği yapıyor.
"Güleryüzlü, genç ve dinamik bir ekip kurduk"
Mocca Cafe her geçen gün hizmet standartlarını bir adım daha ileriye taşımayı amaçladıklarını söyleyen Mehmet Aylaç, "Genç ve dinamik ekibimizle değerli müşterilerine özel ve güzel hissettirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Mocca Cafe’yi hizmete açtıktan sonra sektörel olarak tüm gelişmeleri takip ediyoruz.
Günümüzde artık pek çok kişinin evinde büyük ekran bir televizyon bulunsa da, arkadaşlarıyla birlikte futbolun keyfini çıkarmak isteyenlerin bu keyfi Mocca Cafe’de doyasıya yaşayacaklarının garantisini veriyoruz" ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.