,, ,

Gaziantep FK, Çaykur Rizespor maçına hazır

Spor 19.05.2022 - 18:44, Güncelleme: 19.05.2022 - 18:44 6609+ kez okundu.
 

Gaziantep FK, Çaykur Rizespor maçına hazır

Gaziantep FK, Çaykur Rizespor maçına hazır
Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında yarın sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat sürdü. Isınma ve pas çalışmalarıyla başlayan antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla son buldu. Maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-siyahlı ekip, müsabaka saatini beklemeye başladı.
Gaziantep FK, Çaykur Rizespor maçına hazır

Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında yarın sahasında Çaykur Rize spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat sürdü.

Isınma ve pas çalışmalarıyla başlayan antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla son buldu.

Maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-siyahlı ekip, müsabaka saatini beklemeye başladı.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.