,, ,

Ferit Tunçer yeni şarkısında soruyor: “Sana Da Bunlar Olur Mu?”

Müzik 27.12.2022 - 10:55, Güncelleme: 27.12.2022 - 10:55 8758+ kez okundu.
 

Ferit Tunçer yeni şarkısında soruyor: “Sana Da Bunlar Olur Mu?”

Ferit Tunçer yeni şarkısında soruyor: “Sana Da Bunlar Olur Mu?”
Ferit Tunçer albümünden yeni şarkısı “Sana Da Bunlar Olur Mu?”yu bağımsız olarak yayımladı. Rock ve metal müziğin yıllardır içinde aktif olarak yer alan vokallerinden ve şarkı yazarlarından olan Ferit Tunçer önümüzdeki bahar aylarında yayımlayacağı Türkçe Rock albümünü duyurduktan sonra, geçtiğimiz aylarda albümde yer alacak olan  İstanbul`da Ben ve Tükenmiş Kalpler şarkılarını tekli olarak yayımlamıştı. Sanatçı yılın bu son günlerinde albümden “Sana Da Bunlar Olur Mu?” isimli üçüncü şarkısını müzikseverlerle buluşturuyor.   Tunçer, söz ve müziği kendisine ait olan şarkıda “Sana da bunlar olur mu?” diye sorarak dinleyicisi ile özel bir bağ kurmayı; yarım kalan hayatlarımıza ve derin yalnızlığımıza adanmış sözleri gitar, hammond ve synth melodileri ile de dinleyiciyi etkileyen bir şarkı ortaya çıkarmayı hedeflemiş.
Ferit Tunçer yeni şarkısında soruyor: “Sana Da Bunlar Olur Mu?”

Ferit Tunçer albümünden yeni şarkısı “Sana Da Bunlar Olur Mu?”yu bağımsız olarak yayımladı.


Rock ve metal müziğin yıllardır içinde aktif olarak yer alan vokallerinden ve şarkı yazarlarından olan Ferit Tunçer önümüzdeki bahar aylarında yayımlayacağı Türkçe Rock albümünü duyurduktan sonra, geçtiğimiz aylarda albümde yer alacak olan  İstanbul`da Ben ve Tükenmiş Kalpler şarkılarını tekli olarak yayımlamıştı. Sanatçı yılın bu son günlerinde albümden “Sana Da Bunlar Olur Mu?” isimli üçüncü şarkısını müzikseverlerle buluşturuyor.

 

Tunçer, söz ve müziği kendisine ait olan şarkıda “Sana da bunlar olur mu?” diye sorarak dinleyicisi ile özel bir bağ kurmayı; yarım kalan hayatlarımıza ve derin yalnızlığımıza adanmış sözleri gitar, hammond ve synth melodileri ile de dinleyiciyi etkileyen bir şarkı ortaya çıkarmayı hedeflemiş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.