,, ,

Faruk Turgut, başrol oyuncusu Evrim Alasya hakkında açıklama yaptı.

Tv-Dünyası 31.01.2023 - 17:14, Güncelleme: 31.01.2023 - 17:16 8878+ kez okundu.
 

Faruk Turgut, başrol oyuncusu Evrim Alasya hakkında açıklama yaptı.

Faruk Turgut, başrol oyuncusu Evrim Alasya hakkında açıklama yaptı.
Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut , başrol oyuncusu Evrim Alasya hakkında açıklama yaptı. Kızılcık Şerbeti dizisi Yalı Çapkını ’ndan sonra sezonun en çok etkileşimi olan projelerinin başında geliyor. Gold Film imzalı sevilen dizinin başrol oyuncusu Evrim Alasya ’nın sette kuaför krizi çıkardığı ve ekibe küfür ettiği iddia edildi. Yönetmen Ketche’nin de oyuncunun kaprislerine dayanamadığı için seti yarıda bıraktığı öne sürüldü. Kızılcık Şerbeti ’nin yapımcısı Faruk Turgut konuyla ilgili iddialar üzerine şu açıklamayı yaptı: “Her sette olduğu gibi bizim setimizde de kuaför değişiklikleri elbette yaşandı. Ancak bu  çok normal bir durum. Diğer iddiaların tamamı gerçek dışı… Yönetmenimiz işinin başında… Oyuncumuzla sahne çekiyor. Aralarında hiçbir sorun yok.” Öte yandan dizinin Kıvılcım’ı Evrim Alasya da hakkında çıkan iddia üzerine set ekibinden makyöz Esra Okumuş’un “Evrim Alasya sette, herkese küfürler savurdu. Herkesi kırdı geçirdi. Seti dağıttı. Kaprisleriyle herkesi yıldırdı. Şimdi sahne çekecek” şeklindeki paylaşımını yayınladı ve haberi ti’ye aldı.
Faruk Turgut, başrol oyuncusu Evrim Alasya hakkında açıklama yaptı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut , başrol oyuncusu Evrim Alasya hakkında açıklama yaptı.

Kızılcık Şerbeti dizisi Yalı Çapkını ’ndan sonra sezonun en çok etkileşimi olan projelerinin başında geliyor. Gold Film imzalı sevilen dizinin başrol oyuncusu Evrim Alasya ’nın sette kuaför krizi çıkardığı ve ekibe küfür ettiği iddia edildi. Yönetmen Ketche’nin de oyuncunun kaprislerine dayanamadığı için seti yarıda bıraktığı öne sürüldü.

Kızılcık Şerbeti ’nin yapımcısı Faruk Turgut konuyla ilgili iddialar üzerine şu açıklamayı yaptı:
“Her sette olduğu gibi bizim setimizde de kuaför değişiklikleri elbette yaşandı. Ancak bu  çok normal bir durum. Diğer iddiaların tamamı gerçek dışı… Yönetmenimiz işinin başında… Oyuncumuzla sahne çekiyor. Aralarında hiçbir sorun yok.”
Öte yandan dizinin Kıvılcım’ı Evrim Alasya da hakkında çıkan iddia üzerine set ekibinden makyöz Esra Okumuş’un “ Evrim Alasya sette, herkese küfürler savurdu. Herkesi kırdı geçirdi. Seti dağıttı. Kaprisleriyle herkesi yıldırdı. Şimdi sahne çekecek” şeklindeki paylaşımını yayınladı ve haberi ti’ye aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.