,, ,

Farah Zeynep Abdullah Kimdir

Kimdir 23.08.2022 - 14:53, Güncelleme: 23.08.2022 - 14:53 9359+ kez okundu.
 

Farah Zeynep Abdullah Kimdir

Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği İnci karakteriyle dikkatleri üzerine çekti.
Bununla birlikte hayatı sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen isimlerden biri oldu. Yıldızı her ne kadar Masumlar Apartmanı ile parlasa da, ünlü ismin eğitim ve oyunluk kariyeri oldukça sağlam. Daha önce de Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kurt Seyit ve Şura gibi önemli yapımlarda rol alan ismin oyunculuk kariyeri Masumlar Apartmanı ile taçlandı.   Farah Zeynep Abdullah Kimdir?   Birçok ünlü isim gibi Farah Zeynep Abdullah kimdir sorusu da, internet üzerinden en çok cevabı aranan sorulardan. Ünlü ve başarılı oyuncu, 17 Ağustos 1989 İstanbul doğumlu. Babası Arap, annesi ise Boşnak kökenli. Müzik ve tiyatroya olan ilgisi çok küçük yaşlarda başlayan oyuncu, lisenin birinci sınıfındayken İngiltere’ye taşınmak zorunda kaldı. Bunun sebebi de babasının işleriydi. İngiltere’de, fotoğrafçılık, medya, tiyatro ve Fransızca üzerine profesyonel dersler aldı. Üniversite öncesi barmenlik ve garsonluk yapan oyuncu, İngiltere Kent Üniversitesi’nin Drama bölümünde lisans eğitim alırken, kendisine Türkiye’de Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde oynaması için teklif geldi.   Gelen teklif üzerine okulunu donduran Farah Zeynep Abdullah, dizi de iki yıl rol aldı. Sonrasında tekrar okuluna dönüp, 2013 yılında mezuniyet diplomasını aldı. Öyle Bir Geçer Zaman ki ile başlayan oyunculuk kariyeri Kurt Seyit ve Şura ile devam etti. Sonrasında Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Gülizar dizilerinde rol alan ünlü isim, Masumlar Apartmanı ile kariyerini zirveye taşıdı. Bununla birlikte oynadığı filmler de oyunculuk kariyerine büyük katkı sağlayan profesyonel yapımlar.   Farah Zeynep Abdullah Kişisel Özellikleri   1989 İstanbul doğumlu Farah Zeynep Abdullah, içinde bulunduğumuz 2021 yılı itibariyle 32 yaşındadır. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ünlü oyuncunun iyi derecede İngilizce ve Fransızca konuşabildiği de, bilinen fiziki özellikleri arasında. 1.61 boyunda, 61 kilo ve Aslan burcu olduğu, Farah Zeynep Abdullah kişisel özellikleri konusunda internet ortamında öne çıkan bilgiler.  
Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği İnci karakteriyle dikkatleri üzerine çekti.

Bununla birlikte hayatı sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen isimlerden biri oldu. Yıldızı her ne kadar Masumlar Apartmanı ile parlasa da, ünlü ismin eğitim ve oyunluk kariyeri oldukça sağlam. Daha önce de Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kurt Seyit ve Şura gibi önemli yapımlarda rol alan ismin oyunculuk kariyeri Masumlar Apartmanı ile taçlandı.

 

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

 

Birçok ünlü isim gibi Farah Zeynep Abdullah kimdir sorusu da, internet üzerinden en çok cevabı aranan sorulardan. Ünlü ve başarılı oyuncu, 17 Ağustos 1989 İstanbul doğumlu. Babası Arap, annesi ise Boşnak kökenli. Müzik ve tiyatroya olan ilgisi çok küçük yaşlarda başlayan oyuncu, lisenin birinci sınıfındayken İngiltere’ye taşınmak zorunda kaldı. Bunun sebebi de babasının işleriydi. İngiltere’de, fotoğrafçılık, medya, tiyatro ve Fransızca üzerine profesyonel dersler aldı. Üniversite öncesi barmenlik ve garsonluk yapan oyuncu, İngiltere Kent Üniversitesi’nin Drama bölümünde lisans eğitim alırken, kendisine Türkiye’de Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde oynaması için teklif geldi.

 

Gelen teklif üzerine okulunu donduran Farah Zeynep Abdullah, dizi de iki yıl rol aldı. Sonrasında tekrar okuluna dönüp, 2013 yılında mezuniyet diplomasını aldı. Öyle Bir Geçer Zaman ki ile başlayan oyunculuk kariyeri Kurt Seyit ve Şura ile devam etti. Sonrasında Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Gülizar dizilerinde rol alan ünlü isim, Masumlar Apartmanı ile kariyerini zirveye taşıdı. Bununla birlikte oynadığı filmler de oyunculuk kariyerine büyük katkı sağlayan profesyonel yapımlar.

 

Farah Zeynep Abdullah Kişisel Özellikleri

 

1989 İstanbul doğumlu Farah Zeynep Abdullah, içinde bulunduğumuz 2021 yılı itibariyle 32 yaşındadır. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ünlü oyuncunun iyi derecede İngilizce ve Fransızca konuşabildiği de, bilinen fiziki özellikleri arasında. 1.61 boyunda, 61 kilo ve Aslan burcu olduğu, Farah Zeynep Abdullah kişisel özellikleri konusunda internet ortamında öne çıkan bilgiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.