,, ,

Fahriye Evcen'den müjdeli haber geldi

Magazin 18.01.2023 - 20:58, Güncelleme: 18.01.2023 - 20:58 16819+ kez okundu.
 

Fahriye Evcen'den müjdeli haber geldi

Fahriye Evcen'den müjdeli haber geldi
2015 yılında aşk yaşamaya başlayıp 29 Haziran 2017'de nikah masasına oturan oyuncu çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen ilk çocukları Karan'ı 2019 yılında kucaklarına alarak ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşamışlardı. Çiftin ikinci çocukları bugün dünyaya geldi. Fahriye Evcen ve oğlu Kerem'in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Çalıkuşu dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit yaklaşık 3 yıllık birlikteliklerini 2017 yılında nikah masasına taşımışlardı. Çift evlendikten 2 yıl sonra ilk çocukları Karan Özçivit'i kucaklarına almanın heyecanını yaşamışlardı. İkinci bebeğine hamile olan Fahriye Evcen 'den müjdeli haber geldi. Güzel oyuncu ikinci bebeğini bugün dünyaya getirdi. İkinci çocukları da erkek olan çift yeni doğan bebeklerine Kerem Özçivit adını verdiler. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in ikinci bebekleri bugün Amerikan Hastanesi'nde dünyaya geldi. Fahrive Evcen ile bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Fahriye Evcen'den müjdeli haber geldi

2015 yılında aşk yaşamaya başlayıp 29 Haziran 2017'de nikah masasına oturan oyuncu çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen ilk çocukları Karan'ı 2019 yılında kucaklarına alarak ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşamışlardı. Çiftin ikinci çocukları bugün dünyaya geldi. Fahriye Evcen ve oğlu Kerem'in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Çalıkuşu dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit yaklaşık 3 yıllık birlikteliklerini 2017 yılında nikah masasına taşımışlardı. Çift evlendikten 2 yıl sonra ilk çocukları Karan Özçivit'i kucaklarına almanın heyecanını yaşamışlardı.

İkinci bebeğine hamile olan Fahriye Evcen 'den müjdeli haber geldi. Güzel oyuncu ikinci bebeğini bugün dünyaya getirdi. İkinci çocukları da erkek olan çift yeni doğan bebeklerine Kerem Özçivit adını verdiler.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in ikinci bebekleri bugün Amerikan Hastanesi'nde dünyaya geldi. Fahrive Evcen ile bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.