,, ,

Extraction 2 Filmi Netflix'te izleyiciyle buluşturacak

Tv-Dünyası 18.01.2023 - 17:27, Güncelleme: 18.01.2023 - 17:27 6626+ kez okundu.
 

Extraction 2 Filmi Netflix'te izleyiciyle buluşturacak

Extraction 2 Filmi Netflix'te izleyiciyle buluşturacak
Chris Hemsworth , Netflix 'in izlenme rekorları kıran aksiyon filmi Extraction'ın devam filmi Extraction 2 ile yeniden Tyler Rake rolüyle ekranlara geri dönüyor.    İlk filmdeki olaylarda ölümden dönen Rake, gizli operasyonlarda görev alan Avustralyalı bir paralı asker olarak bu kez bir başka ölümcül göreve gönderilir. Gürcistanlı zalim bir gangsterin rehin alınmış, harap hâldeki ailesini tutuldukları hapishaneden kurtarmak zorundadır.    Chris Hemsworth 'un yönetmen Sam Hargrave ile yeniden bir araya geldiği filmin yapımcılığını Joe ve Anthony Russo üstlenirken; filmin senaryosunu Joe Russo kaleme alıyor. Golshifteh Farahani ilk filmdeki rolüyle tekrar karşımıza çıkarken oyuncu kadrosunda ona Adam Bessa , Olga Kurylenko , Daniel Bernhardt ve Tinatin Dalakishvili eşlik ediyor. Film, 16 Haziran 2023’te Netflix ’te izleyici ile buluşacak.
Extraction 2 Filmi Netflix'te izleyiciyle buluşturacak

Chris Hemsworth , Netflix 'in izlenme rekorları kıran aksiyon filmi Extraction'ın devam filmi Extraction 2 ile yeniden Tyler Rake rolüyle ekranlara geri dönüyor. 

 

İlk filmdeki olaylarda ölümden dönen Rake, gizli operasyonlarda görev alan Avustralyalı bir paralı asker olarak bu kez bir başka ölümcül göreve gönderilir. Gürcistanlı zalim bir gangsterin rehin alınmış, harap hâldeki ailesini tutuldukları hapishaneden kurtarmak zorundadır. 

 

Chris Hemsworth 'un yönetmen Sam Hargrave ile yeniden bir araya geldiği filmin yapımcılığını Joe ve Anthony Russo üstlenirken; filmin senaryosunu Joe Russo kaleme alıyor. Golshifteh Farahani ilk filmdeki rolüyle tekrar karşımıza çıkarken oyuncu kadrosunda ona Adam Bessa , Olga Kurylenko , Daniel Bernhardt ve Tinatin Dalakishvili eşlik ediyor. Film, 16 Haziran 2023’te Netflix ’te izleyici ile buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.